Cros internacional Juan Muguerza

0
907

El passat diumenge 24 de gener es va celebrar el LXXIIIè Cros Internacional Juan Muguerza a Elgoibar, Guipúscoa amb una destacada actuació dels atletes catalans.

A la categoria absoluta, Ilias Fifa (FCB) i Ayad Lamdassem (AB) es van classificar en la setena i vuitena posició respectivament, segon i tercer espanyols classificats. En dones, Lídia Rodríguez (BA) va entrar en la desena posició, cinquena espanyola clasificada.| Cal destacar l’actuació dels atletes de la categoria juvenil, on Annasse Mahboub (AA Palamós) va assolir la victòria en la categoria masculina, Hassan Hammoumi (Lleida UA) va aconseguir la tercera posició, Toni Baños (Av Manresa) la quarta, Carlos Saez (Bcn At) la cinquena, Antonio López (CA Mollet) la sisena, Ilyas El Mimouni (CA Granollers) l’octava i Jaouad Hssin (S-S 71) la desena. També en noies, la Paula Blasco (CA Igualada) va aconseguir la victòria en la categoria juvenil, Laura Rodríguez (AA Palamós) es va situar setena i Laia Casajoana (JAS) en la desena. A la categoria júnior destaca la cinquena posició de Said Mechaal (AA Palamós). També a la categoria cadet els atletes catalans han tingut una magnífica actuació amb la victòria de Marc Fernàndez (GA Lluïsos M) en nois nascuts en 2002, i la de Hannah Ruiz (CA Laietània) en noies nascudes en 2001, cursa on també l ‘ Andrea López (CA Calella) es va situar tercera. A la cursa masculina de 2001, Ayoub Ait (JAS) va aconseguir la segona posició i Elvin Josue Canales (GEiEG) la tercera. A la cursa femenina de 2002, la Bethlehem Manzano (Av Manresa) va aconseguir una meritòria tercera posició.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.