Castillejo estableix nou rècord de la Mitja Terrassa

0
2519

Victòria contundent de Carles Castillejo que aconsegueix nou rècord de cursa en la dissetena edició de la Mitja Marató de Terrassa. Hassna Bahom, en categoria femenina, també s’imposa de forma clara. Ruben Castro i Beatriu Bosch s’imposen en l’onzena edició de la Cursa Popular Santi Centelle, de 5 km.| Terrassa ha acollit una nova edició de la Mitja Marató de Terrassa, la dissetena, amb èxit de participació, uns 2.000 atletes, i nou rècord de cursa a càrrec de Carles Castillejo que s’ha imposat de forma contundent des del principi al fi dels 21 km. de la Mitja Marató. A les 10 hores es va donar la sortida de la dissetena edició de la Mitja Marató de Terrassa, amb l’objectiu d’establir un nou rècord de cursa, fins ara en mans de Nacho Cáceres amb un temps d’1:03:50. Atletes destacats ocupaven les primeres posicions de la línia de sortida amb la intenció d’establir aquesta nova marca de la Mitja Terrassa. Carles Castillejo, Driss Lakouaja, Rafa Iglesia, Abdrrrahi El Jaafari, Mohamed Benhmbarka, entre altres, sortien com favorits per la victòria final d’aquesta edició de la Mitja. L’atleta Carles Castillejo va iniciar la cursa amb la clara intenció de d’aconseguir l’objectiu marcat, el record de la cursa i pujar a la zona més alta del pòdium liderant la carrera des dels seus inicis. Als 4 kilòmetres establia ja una important distancia amb els seus rivals més directes, Rafa Iglesias i El Jaafari, més de 15 metres que s’aniria ampliant segons transcorria la cursa. Castillejo, mantenint un bon ritme de cursa, va anar augmentant la diferencia amb els seus rivals arribant a línia de meta totalment en solitari, traient una considerable distancia respecte als seus perseguidors, Rafa Iglesias i Abderrahim El Jaafari. Castillejo, que participava per segon any consecutiu en aquesta prova terrassenca, l’any passat va ocupar la segona posició, per darrera d’El Jaafari, creuava meta rebaixant el crono de la cursa en 20 segons, amb un temps d’1:03:30 establint nou rècord de la Mitja Marató de Terrassa , arravatant a Nacho Cáceres la seva condició de recordman i a més de tres minuts de diferencia del segon classificat, Rafa Iglesias. El corredor olímpic, va dedicar la victòria a la seva filla nascuda la tarda del dia abans de la carrera, i es va mostrar molt feliç amb la victòria a Terrassa que indica la bona condició amb la que es troba Castillejo que te reptes esportius importants per aquest any 2016. En categoria femenina, la cursa va ser molt similar a la masculina, la corredora del FC Barcelona, Hassna Bahom, va dominar la cursa des dels seus inicis, liderant la prova en tot el seu recorregut. Més de tres minuts de diferencia va marcar l’atleta respecte a la seva més immediata perseguidora, Ouafaa Hamani i quasi cinc minuts a la tercera classificada Enka Viñas. L’atleta marroquina va baixar el crono marcat en la darrera edició on Janeth Becerra es va imposar en la setzena edició amb un temps d’1:20:03. Bahom va recórrer els 21 km. de la cursa amb un temps d’1:19:57. Classificació 17a Mitja Marató Ciutat de Terrassa 2016 Categoria Masculina 1. Carles Castillejo 1:03:30 Club ADIDAS 2. Rafa Iglesias 1:07:09 Club ADIDAS 3. Abderrahim El Jaafari 1:07:32 CORNELLÀ ATL. 4. Mohamed Benhmbarka 1:08:02 AGRUPACIÓ CATALUNYA 5. Driss Lakouaja 1:08:31 C.E. MONTORNÉS Categoria Femenina 1. Hassna Bahom 1:19:57 FC BARCELONA 2. Ouafaa Hamani 1:23:00 3. Enka Viñas 1:24:58 C.A. GRANOLLERS 4. Maria Ruíz Peyró 1:29:05 TERRASSA-CICLOS 5. Dolça Ollé 1:29:18 A.E. BLANCAFORT En la classificació atletes locals: Categoria Masculina: 1. Marc García 1:13:12 CORREDORS.CAT 2. Marc Otero 1:15:05 JAS 3. Javier López 1:15:58 CALIFORNIA SPORTS Categoria Femenina: 1. Maria Ruiz Peyró 1:29:05 TERRASSA-CICLOS 2. Carme Ballesteros 1:31:06 3. Lola Espinosa 1:33:39 NEMRÀPID RUNNING CLUB Classificació per equips: Categoria masculina 1. CORREDORS.CAT 2. A.E. BLANCAFORT 3. CALIFORNIA SPORTS Categoria femenina 1. I RUN WITH LEIVA 2. CALIFORNIA SPORTS 3. MATINERS TEAM Rubén Castro i Beatriu Bosch s’imposen en la Santi Centelles de 5 km. A les 10’15 hores es va donar la sortida a la onzena edició de la Cursa Popular Santi Centelles, de 5km. Aproximadament unes 1.300 persones prenien part d’aquesta cursa, on va destacar la important presència femenina, amb un 60% d’inscripcions. Les dues categories van ser molt disputades en la seva arribada a línia de meta. En categoria masculina Rubén Castro va repetir pòdium, imposant-se per segona any consecutiu, tot i que va marcar un crono superior al de la darrera edició. Castro va recórrer els 5 km. amb un temps de 15:04 davant els 14:53 que va marcar l’any passat. La segona posició va ser per Lahcen Harbil, 15:14 i tercer classificat Daniel Rivero amb un temps de 15:31 En la categoria femenina, las dues primeres classificades van disputar-se la primera posició del pòdium en els darrers metres de la cursa, sent la guanyadora la jova atleta terrassenca Beatriu Bosch que a pesar de no va baixar el temps de l’edició anterior de Judit Rovira, 18:32, si va reduir el seu crono personal, la darrera cursa tercera amb un temps de 20:15, aquesta edició 2016 un temps de 19:43. Manuela Martínez, segona classificada va marcar un temps de 19:51. La tercera classificada, Anna Olive va creuar meta amb un temps de 20:12. Classificació 11a Cursa Popular Santi Centelles 2016, 5 km. Categoria masculina 1. Rubén Castro Algora 15:04 SANT BOI 2. Lahcen Harbil 15:14 CALIFORNIA SPORTS 3. Daniel Rivero García 15:31 UNIÓ ATLÈTICA BARBERÀ 4. Javier Ojeda Castillo 15:36 FRUTAS CASTILLO 5. Iban Mañer Catala 15:38 CORNELLÀ ATLETIC Categoria femenina 1. Beatriu Bosch Monje 19:43 POBLE NOU – ZONA ESPORTIVA 2. Manuela Martínez Gonzalez 19:51 C.A. MANRESA 3. Anna Olive Martí 20:12 TRI2WIN 4. Marta Curto Barredo 20:33 SPORTIUM 5. Eva Cantero Rodríguez 20:47 TORRE-SANA La novetat que ha presentat aquest any la Cursa Popular Santi Centelles, ha estat la classificació per barris dels participants locals. 1. CENTRE 2. SANT PERE 3. SANT PERE NORD Terrassa, un escenari festiu Terrassa ha acollit la seva dissetena Mitja Marató de Terrassa i onzena cursa popular Santi Centelles amb un ambient, com és habitual, totalment festiu El públic assistent ha donat suport als atletes participants durant el seu recorregut i també han pogut gaudir de les diferents activitats que s’han desenvolupat durant aquesta jornada esportiva. L’alcalde de Terrassa, Sr. Jordi Ballart, acompanyat per membres del consistori egarenc, va ser el responsable de donar el tret de sortida de les dues curses. Durant el transcurs de les curses, el Dj Alex Foul va animar l’ambient amb la seva música. Els Castellers de Terrassa també van participar amb diferents torres humanes, Amunt i Crits, els Trabucaires de Terrassa i monitors d’Anytime Fitness Egara van estar presents durant el transcurs de les proves.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.