CAMPIONAT DE CATALUNYA ABSOLUT-PROMESA DE 3.000 METRES EN PISTA COBERTA

0
717

El passat diumenge 24 de gener es va celebrar el Campionat de Catalunya Absolut i Promesa en pista coberta a Sabadell. Marc Alcalà (FCB) va aconseguir el títol absolut de la distància amb un temps de 7’58”28, millorant el rècord dels campionats. L’atleta barceloní també es va adjudicar el títol de la categoria promesa. En dones, la victòria va ser per a la Montse Mas (FCB) amb un temps de 9’42”85, i a la categoria promesa es va imposar Ingrid Pino (FCB) amb un registre de 9’44”74 que representa un nou rècord dels campionats de la categoria

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.