3er Cros de Palafolls. Circuit Maresmenc de Cros

0
1453

Us informem que el proper diumenge 31 de gener, és durà a terme el 3er Cros de Palafolls, sisena prova puntuable dins el Circuit Maresmenc de Cros.

La prova es disputarà al Parc Fluvial de La Tordera. Aquest cros és organitzat per l’Ajuntament de Palafolls amb la col·laboració de Gesport, la Federació Catalana d’Atletisme, EL Consell Esportiu del Maresme i la Diputació de Barcelona. Fins el moment ja s’han celebrat amb gran èxit de participació, 17è Cros de Santa Susanna, el 36è Cros dels Arenys el 46è Cros de Mataró, el 8è Cros d’Alella i el 19è Cros de Canet.

Pel que fa a la classificació general del circuit, després del Cros d’Alella està de la següent manera, Open Masculí: 1er David Campo Garica G.A.LLuïsos Mataró amb 40 punts. 2on Ferran Flores Ferran C.A.Calella amb 22 punts. 3er Isam Mounir El Mrabet Independent amb 18 punts. Open Femení 1ra Marina Adalid Serrano C.E.Fondistes Vilassar de Mar amb 34 punts. 2na Laura Pelegrí Guilleme G.A.LLuïsos Mataró amb 20 punts. 3ra Laila Ruth Glaser Vivas G.A.LLuïsos Mataró amb 17 punts.

La propera cita programada del Circuit Maresmenc de Cros serà: Diumenge, 21.02.2016 23è Cros Ciutat de Calella.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.