Iñaki Baldellou i Anna Flaquer guanyadors absolut del duatló de carretera de Canyelles

0
721

El tercer duatló sprint de Canyelles organitzat pel Club Transtriatló Vilanova conjuntament amb la Federació catalana de Triatló i àrea d’esports de l’ajuntament , ha donat el tret de sortida a la primera jornada de la Lliga nacional de l’especialitat del 2016 . Els més de 300 duatletes inscrits han fet front a una primera cursa a peu de 5.000 metres , tot seguit 20 quilòmetres de ciclisme de carretera en un traçat totalment tallat al trànsit i per acabar amb una nova cursa a peu de 2.500 metres.| A la vessant competitiva dins de la categoria masculina victòria absoluta per Iñaki Baldellou ( Club Natació Vic-etb ) amb un temps de 55 minuts 17 segons , una avantatge de 58 segons per davant del segon classificat absolut Albert Parreño ( Fasttriatlón CD ) pujant fins el tercer graó del Joan Ruvireta ( Club Natació Vic-etb).Per equips 1º Club Natació Vic-etb ( Baldellou-Ruvireta-Pericas) 2º Fasttriatlón CD ( Parreño-Montraveta-Senabre) 3º Prat Triatló 1994 ( Alvarez-Cunyat-Chirico) . Dins de la categoria femenina victòria absoluta per la duatleta que encara pertany a la categoria sub-23 Anna Flaquer ( Fasttriatlón CD) amb un crono de 1 hora 6 minuts 39 segons, un estret marge de 24 segons a la segona classificada absoluta i primera junior Txell Jarque ( Absolut Sport ) completant el podi com tercera absoluta Laura Sanzberro ( Fasttriatlón CD). Per equips 1ª Fasttriatlón CD ( Flaquer-Sanzberro-Villasante)2ª Club Triatló Granollers ( Rodríguez-Codina-Andujar) 3ª Prat Triatló 1994 ( Llagostera-López-Maqueda).

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.