Iñaki Baldellou i Anna Flaquer guanyadors absolut del duatló de carretera de Canyelles

0
977

El tercer duatló sprint de Canyelles organitzat pel Club Transtriatló Vilanova conjuntament amb la Federació catalana de Triatló i àrea d’esports de l’ajuntament , ha donat el tret de sortida a la primera jornada de la Lliga nacional de l’especialitat del 2016 . Els més de 300 duatletes inscrits han fet front a una primera cursa a peu de 5.000 metres , tot seguit 20 quilòmetres de ciclisme de carretera en un traçat totalment tallat al trànsit i per acabar amb una nova cursa a peu de 2.500 metres.| A la vessant competitiva dins de la categoria masculina victòria absoluta per Iñaki Baldellou ( Club Natació Vic-etb ) amb un temps de 55 minuts 17 segons , una avantatge de 58 segons per davant del segon classificat absolut Albert Parreño ( Fasttriatlón CD ) pujant fins el tercer graó del Joan Ruvireta ( Club Natació Vic-etb).Per equips 1º Club Natació Vic-etb ( Baldellou-Ruvireta-Pericas) 2º Fasttriatlón CD ( Parreño-Montraveta-Senabre) 3º Prat Triatló 1994 ( Alvarez-Cunyat-Chirico) . Dins de la categoria femenina victòria absoluta per la duatleta que encara pertany a la categoria sub-23 Anna Flaquer ( Fasttriatlón CD) amb un crono de 1 hora 6 minuts 39 segons, un estret marge de 24 segons a la segona classificada absoluta i primera junior Txell Jarque ( Absolut Sport ) completant el podi com tercera absoluta Laura Sanzberro ( Fasttriatlón CD). Per equips 1ª Fasttriatlón CD ( Flaquer-Sanzberro-Villasante)2ª Club Triatló Granollers ( Rodríguez-Codina-Andujar) 3ª Prat Triatló 1994 ( Llagostera-López-Maqueda).

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.