LA ZURICH MARATÓ DE BARCELONA SUPERA ELS 15.000 INSCRITS

0
825

Quan falten menys de dos mesos per a la celebració de la cursa, que se celebrarà el 13 de març, la marató barcelonina supera els 15.000 participants. El ritme d’inscripcions avança a bon ritme i ja supera el de l’edició anterior. Un cop arribats als 17.000 participants, es produirà un canvi de preu. El proper 13 de març tindrà lloc una nova edició de la Zurich Marató de Barcelona. La marató ja ha superat els 15.000 inscrits, xifra que se situa per damunt de la mateixa data de l’any passat, quan falten menys de dos mesos per a la seva celebració.| Entre els participants trobem corredors i corredores d’arreu del món, situant la Zurich Marató de Barcelona entre les principals maratons europees. La internacionalització de la cursa és conseqüència, entre d’altres factors, de les tasques de promoció internacional que l’organització ha dut a terme en els últims anys. En aquesta ocasió, s’han intensificat aquestes feines amb la presència de la cursa a les fires del corredor de les principals maratons del món, com és el cas, per exemple, de la presència d’un estand de la Zurich Marató de Barcelona en la passada edició de la Marató de Nova York. Les maratons de Chicago, Berlín, Newcastle o Dublín, també van comptar amb un estand de la cursa en les seves fires del corredor. Entre els més de 15.000 inscrits actuals, destaquem l’augment de la participació femenina que en aquests moments representa el 20% del total dels inscrits. Pel que fa a la participació estrangera, és del 44% dels participants. Un cop s’arribi als 17.000 inscrits, es produirà un canvi de preu en la inscripció. D’aquesta manera, aquells corredors/es que encara no hagin fet la seva inscripció, poden fer-ho a un preu reduït abans no s’assoleixi aquesta xifra. Les inscripcions poden realitzar-se a través de la pàgina web oficial de la cursa, omplint el formulari que trobareu en l’apartat d’inscripcions http://ow.ly/Xomry .. Podeu seguir totes les novetats de la propera edició de la Zurich Marató de Barcelona, a través de les xarxes socials de la cursa. Feu-vos fans a Facebook: www.facebook.com/ZURICHMARATODEBARCELONA

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.