La Sansi 3 de Mataró

0
649

El Club La Sansi organitza el proper diumenge 24 de gener a les 10h, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Mataró, la 3a Sansi de Mataró de 10km. Un recorregut totalment pla per fer marca i gaudir de córrer al costat del mar, amb sortida i arribada a l’hotel Atenea al costat del port de Mataró. La cursa es de caràcter popular i formarà part de la lliga Championchip, i s’esperen més de 1.000 participants. Les curses de nens començaran a les 11.20h| Els guanyadors del 2013 van ser El Ouauabi del Marroc amb 30’35 i l’atleta d’Ucraïna Inna Lebedeva. Al 2014 els guanyadors van ser Edgars Sumskis i Claudia Luna amb 34’43, record de la prova, tots dos han confirmat la seva participació a la 3a edició. A la cursa masculina també participarà l’atleta marroqui Zouak que acredita menys de 30 minuts als 10km. Fotografies i vídeo 2014 i 2015 http://www.lasansi.com/ca/sansi-mataro/fotos-i-videos950 Les últimes inscripcions es poden fer a www.lasansimataro.com on a més, trobareu tota la informació necessària. Resum de l’edició 2014 https://www.youtube.com/watch?v=V0vUuRUcOFA&feature=youtu.be

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.