La Sansi 3 de Mataró

0
782

El Club La Sansi organitza el proper diumenge 24 de gener a les 10h, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Mataró, la 3a Sansi de Mataró de 10km. Un recorregut totalment pla per fer marca i gaudir de córrer al costat del mar, amb sortida i arribada a l’hotel Atenea al costat del port de Mataró. La cursa es de caràcter popular i formarà part de la lliga Championchip, i s’esperen més de 1.000 participants. Les curses de nens començaran a les 11.20h| Els guanyadors del 2013 van ser El Ouauabi del Marroc amb 30’35 i l’atleta d’Ucraïna Inna Lebedeva. Al 2014 els guanyadors van ser Edgars Sumskis i Claudia Luna amb 34’43, record de la prova, tots dos han confirmat la seva participació a la 3a edició. A la cursa masculina també participarà l’atleta marroqui Zouak que acredita menys de 30 minuts als 10km. Fotografies i vídeo 2014 i 2015 http://www.lasansi.com/ca/sansi-mataro/fotos-i-videos950 Les últimes inscripcions es poden fer a www.lasansimataro.com on a més, trobareu tota la informació necessària. Resum de l’edició 2014 https://www.youtube.com/watch?v=V0vUuRUcOFA&feature=youtu.be

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.