La Mitja Terrassa ultima inscripcions

0
851

Dimecres 20 de gener de 2016, darrera jornada per formalitzar les inscripcions a la Mitja Marató de Terrassa i la Cursa Popular Santi Centelles que es disputaran diumenge 24.
La dissetena Mitja Marató de Terrassa i onzena cursa popular Santi Centelles (5km) es disputa diumenge 24 de gener de 2016. Una cursa de gran prestigi en el calendari nacional i que comptarà amb la presència d’importants atletes d’elit que buscaran batre el rècord de la cursa, actualment en mans de Nacho Cáceres que intentarà mantenir el seu estatus en la Mitja Marató. Corredors de primer nivell com Carles Castillejos, Nacho Cáceres, Rafael Iglesias, Just Sociats, Mohamed Benhmbarca, Julio Rey, Benito Ojeda, Abderrahim El Jaafari, guanyador de la darrera edició i que es va quedar a 1 segon d’igualar el rècord de cursa, els joves corredors catalans com David Martínez i Sergi Rodriguez, i els atletes més destacats de la nostra ciutat com Marc García i Marc Otero entre altres, ens presenten una molt interessant dissetena Mitja Marató de Terrassa.| La categoria femenina també busca la seva consolidació en el mon de l’atletisme. Important participació femenina amb la presència de corredores com Vanesa Veiga, Hassna Bahom, Claudia Benavide, Janeth Becerra, guanyadora de la darrera edició i la terrassenca i guanyadora de el circuit de Curses Activa’t 2015, Tania Guerra. Un dels objectius es incrementar la participació femenina en les curses, fet que s’està produint precisament en la cursa petita, la Santi Centelles, de 5km. que compta amb una important participació en categoria femenina, més del 60% inscrites en aquesta cursa. Aquest dimecres 20 de gener de 2016 es tanquen les inscripcions de les dues curses. Actualment la xifra d’inscrits esta situada sobre els 2.800 atletes, però s’ha de tenir en compte que les darreres jornades d’inscripcions son les més actives. Per més informació www.mitjaterrassa.org Els corredors/res inscrits podran recollir els seus dorsals i obsequi de cursa en la Fira del Corredor que estarà ubicada en la botiga de Decathlon Terrassa, Avda. Del Textil, 1 (Parc Vallès). El divendres 22 l’horari serà de 16 a 20 hores i el dissabte 23, de 10 a 20 hores.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.