VUITENA VICTÒRIA CONSECUTIVA I RÈCORD PER DRISS LAKHOUAJA A LA CURSA BARRI DE SANT ANTONI

0
652

Driss Lakhouaja s’ha imposat per vuitè any de forma consecu-tiva a la Cursa Barri de Sant Antoni Gran Premi Moritz, celebrada aquest matí pels principals carrers d’aquest barri barceloní i que a la seva edició número 38 ha comptat amb més de 4.300 inscrits i més de 3.800 atletes arribats. El fondista de l’Atletisme Montornès ha fixat un nou rècord de la prova, rebaixant en 7 segons el seu millor registre, que datava de l’any 2015 amb 29’45” per deixar-lo en 29’38” en una cursa que ha dominat des d’un bon principi. També ha repetit el triomf la guanyadora de les dues darreres edicions a la cursa femenina, l’atleta del FC Barcelona Hasna Bahom, que ha sumat la seva tercera victòria consecutiva. | Lakhouaja, que el passat 31 de desembre ja havia baixat dels 30 minuts a la Cursa dels Nassos, ha marcat una clara estratègia per assaltar el seu propi rècord de la cursa des d’un bon princi-pi. Ha començat a tirar acompanyat de l’atleta del FC Barcelona Mohamed Zarhouni i al quilòmetre 5 ja passaven amb 14’46”, marcant un ritme que indicava que el rècord podia cau-re si feia una segona meitat de la prova. En tercer lloc marxava David Martínez (CA Manresa), ja a 26 segons de la dupla que liderava la prova, i darrera d’ells marxaven junts Josep Arnal (JAB Berga) i l’australià Neil Berry, atleta nascut a Perth i afincat a Barcelona fa escasses set-manes. El vuit cops guanyador de la cursa ha apretat les dents al carrer Floridablanca per aca-bar marcant un registre de 29’38”, avançant en més d’un minut al segon, David Martínez (30’41”) i en prop de dos minuts al tercer integrant del podi, Berry, que ha entrat amb 31’30”. A la prova femenina, triomf per tercer any consecutiu de Hasna Bahom, una cursa a la que l’atleta del FC Barcelona li té agafat el pols. Bahom ja treia un avantatge que fregava el minut a la segona classificada, Yolanda Castillejo (CA Valls d’Andorra) al pas pel quilòmetre 5, on marcava 17’40”, però va acabar creuant la línia d’arribada amb un registre de 35’26”, exacta-ment 14 segons menys que la marca que va registrar el 2015. Segona a la línia de meta va ser la pròpia Castillejo, que finalment va passava la meta amb 37’04”, a 1’38” de la guanyadora, mentre que la tercera posició final va ser per l’atleta Degitu Jebesa (CIES Domingo Catalán), amb 37’31”. CLASSIFICACIÓ MASCULINA: 1.- Driss Lakhouaja (Atletisme Montornès) 29’38” 2.- David Martínez (CA Manresa) 30’41” 3.- Neil Berry (Australia) 31’30” CLASSIFICACIÓ FEMENINA: 1.- Hasna Bahom (FC Barcelona) 35’26” 2.- Yolanda Castillejo (CA Valls d’Andorra) 37’04” 3.- Degitu Jebesa (CIES Domingo Catalán) 37’31”

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.