VUITENA VICTÒRIA CONSECUTIVA I RÈCORD PER DRISS LAKHOUAJA A LA CURSA BARRI DE SANT ANTONI

0
775

Driss Lakhouaja s’ha imposat per vuitè any de forma consecu-tiva a la Cursa Barri de Sant Antoni Gran Premi Moritz, celebrada aquest matí pels principals carrers d’aquest barri barceloní i que a la seva edició número 38 ha comptat amb més de 4.300 inscrits i més de 3.800 atletes arribats. El fondista de l’Atletisme Montornès ha fixat un nou rècord de la prova, rebaixant en 7 segons el seu millor registre, que datava de l’any 2015 amb 29’45” per deixar-lo en 29’38” en una cursa que ha dominat des d’un bon principi. També ha repetit el triomf la guanyadora de les dues darreres edicions a la cursa femenina, l’atleta del FC Barcelona Hasna Bahom, que ha sumat la seva tercera victòria consecutiva. | Lakhouaja, que el passat 31 de desembre ja havia baixat dels 30 minuts a la Cursa dels Nassos, ha marcat una clara estratègia per assaltar el seu propi rècord de la cursa des d’un bon princi-pi. Ha començat a tirar acompanyat de l’atleta del FC Barcelona Mohamed Zarhouni i al quilòmetre 5 ja passaven amb 14’46”, marcant un ritme que indicava que el rècord podia cau-re si feia una segona meitat de la prova. En tercer lloc marxava David Martínez (CA Manresa), ja a 26 segons de la dupla que liderava la prova, i darrera d’ells marxaven junts Josep Arnal (JAB Berga) i l’australià Neil Berry, atleta nascut a Perth i afincat a Barcelona fa escasses set-manes. El vuit cops guanyador de la cursa ha apretat les dents al carrer Floridablanca per aca-bar marcant un registre de 29’38”, avançant en més d’un minut al segon, David Martínez (30’41”) i en prop de dos minuts al tercer integrant del podi, Berry, que ha entrat amb 31’30”. A la prova femenina, triomf per tercer any consecutiu de Hasna Bahom, una cursa a la que l’atleta del FC Barcelona li té agafat el pols. Bahom ja treia un avantatge que fregava el minut a la segona classificada, Yolanda Castillejo (CA Valls d’Andorra) al pas pel quilòmetre 5, on marcava 17’40”, però va acabar creuant la línia d’arribada amb un registre de 35’26”, exacta-ment 14 segons menys que la marca que va registrar el 2015. Segona a la línia de meta va ser la pròpia Castillejo, que finalment va passava la meta amb 37’04”, a 1’38” de la guanyadora, mentre que la tercera posició final va ser per l’atleta Degitu Jebesa (CIES Domingo Catalán), amb 37’31”. CLASSIFICACIÓ MASCULINA: 1.- Driss Lakhouaja (Atletisme Montornès) 29’38” 2.- David Martínez (CA Manresa) 30’41” 3.- Neil Berry (Australia) 31’30” CLASSIFICACIÓ FEMENINA: 1.- Hasna Bahom (FC Barcelona) 35’26” 2.- Yolanda Castillejo (CA Valls d’Andorra) 37’04” 3.- Degitu Jebesa (CIES Domingo Catalán) 37’31”

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.