CAMPIONAT DE CATALUNYA DE MARATÓ

0
686

Mireia Sosa i Mostafa Benslimane, Campions
El passat diumenge 17 de gener es va celebrar el Campionat de Catalunya Absolut de Marató, en el marc de la Marató Costa Daurada – Tarragona 2017 , organitzat pel Club Runners Tarragona amb el suport de l’Ajuntament de la ciutat. Mireia Sosa (AA Xatafolls) ha revalidat el títol autonòmic de l’especialitat aconseguint el seu tercer campionat consecutiu amb una marca de 2h53’39”. En homes la victòria ha estat per Mostafa Benslimane (Cornellà At) amb un temps de 2h27’54”. |

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.