CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CLUBS EN PISTA COBERTA

0
841

El proper diumenge 16 de gener se celebrarà a la Pista Coberta de Catalunya de Sabadell la vintena edició del Campionat de Catalunya de Clubs en Pista Coberta.
El campionat de la categoria A es disputarà en jordana de tarda i cinc clubs presenten equip en la màxima categoria tant en homes com en dones. Són el FC Barcelona, ISS-L’Hospitalet, Agrupació AC, CA Laietània i la JA Sabadell. Els altres clubs classificats són el CA Igualada, Cornellà At i el CA Montornès, en homes, i CA Canaletes, CA Vic i Avinent Manresa, en dones. El Futbol Club Barcelona lluitarà per a revalidar el títol autonòmic tant a la categoria masculina com a la femenina, ja que es va proclamar campió la temporada passada ambdues categories al mateix escenari.| A l’historial d’aquest autonòmic, el FC Barcelona, l’Agrupació Atlètica de Catalunya i l’ISS-L’Hospitalet (abans Integra 2) es reparteixen els llocs d’honor en quasi la totalitat de les edicions. Quan als títols, el FCB és el dominador en la categoria masculina amb quinze victòries de les dinou disputades. A la categoria femenina, també el FCB domina amb tretze títols, l’Agrupació AC i l’ISS-L’Hospitalet en tenen tres. El mateix diumenge, en jornada matinal, es disputarà l’autonòmic de la categoria B.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.