MÉS DE 4.300 INSCRITS PRENDRAN PART A LA CURSA BARRI DE SANT ANTONI 2016

0
802

La Cursa Barri de Sant Antoni tornarà comptar amb un magnífic volum de participació aquest pròxim diumenge 17 de gener, a la que serà la seva edició número 38. Els organitzadors han aconseguit un any més superar la barrera dels 4.000 inscrits, arribant en aquesta ocasió a més de 4.300, un fet que sense cap mena de dubte és tot un èxit per la primera competició popular de la ciutat de Barcelona d’aquest any 2016, que continua amb la seva línia ascendent. La sortida de la prova tindrà lloc a les 9:30 hores a la confluència dels carrers Floridablanca i Comte Borrell. | La presentació de la cursa, celebrada aquest migdia a les instal·lacions de la Fàbrica Moritz Barcelona, principal patrocinador de la cursa, ha comptat amb la presència de les entitats or-ganitzadores de la prova, com son l’Atlètic Club Esport i Natura i la Comissió de Festa Major del Barri de Sant Antoni, representades pel director de la cursa, Josep María Conesa; la res-ponsable de Marketing de Cerveses Moritz, Montse Comabella; i els dos vigents campions i màxims favorits a la victòria final, Hasna Bahom, dominadora de les dues darreres edicions de la prova, i Driss Lakhouaja, que a l’edició de 2015 va sumar el seu setè triomf consecutiu a Sant Antoni. Una de les principals novetats d’aquesta edició número 38 serà el lloc de celebració de la Fira del Corredor, que enguany tindrà lloc a l’Antiga seu de l’ONCE, al carrer Calàbria 66. Aquesta estarà oberta a la recollida dels dorsals divendres 15 de gener de 16:00 a 20:00h i dissabte 16 de 10:00 a 20:00h. Un cop acabada la cursa de 10 quilòmetres, com ja és habitual, hi haurà espai per les curses de promoció, amb la celebració de les proves amb distància d’una milla (1.609m) pels atletes de la categoria Aleví (nascuts 2008 i 2009), Infantil (2005 a 2007) i Cadet (2002 a 2004), a més d’unes proves no competitives pels Benjamins (2010 i 2011) i Pre-Benjamins (a partir del 2012). Trobareu més informació a la pàgina web oficial de la cursa http://www.cursasantantoni.cat

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.