CROS 10 DE GENER

0
630

El passat diumenge 10 de gener es van celebrar dos festivals atlètics corresponents al calendari català de cros.
El 40è Cros Vila de Ripollet, organitzat pel club Ripollet Unió Atlètica i el Patronat Municipal d’Esports de la ciutat, al circuit del al Parc dels Pinetons. Els guanyadors de les categories sèniors van ser Enrique Luque (Rios RT) i Ahlam El Kakdi (Lleida UA). La tercera edició del Cros de Maçanet de la Selva, organitzat pel Club Atletisme Lloret la Selva, va ser José Luis Blanco (La Sansi) i per a l’Anna Quílez (CA Lloret LS).

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.