CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CLUBS SUB-20 EN PISTA COBERTA

0
646

El FC Barcelona, Campió
Aquest dissabte 9 de gener s’ha celebrat el Campionat de Catalunya de Clubs Sub-20 a la Pista Coberta de Catalunya a Sabadell. El FC Barcelona ha aconseguit els títols autonòmics tant de la categoria masculina com de la femenina. La segona i tercera posició també l’han aconseguit ambdues categories l’Agrupació Atlètica de Catalunya, que s’ha situat en segona posició, i la Joventut Atlètica de Sabadell, en la tercera.| Podem destacar algunes actuacions d’interès com la de l’Alexis Rodríguez (FCB) que ha marcat 8’33”12 als 3.000 metres, Eduard Fàbregas (CA Igualada) que ha saltat 2,08 m en alçada, Ingrid Andrés (FCB) amb 24”94 als 200 m, Mar Ramírez (AAC) amb 8”75 als 60 m tanques, tots aquests registres representen rècords dels campionats.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.