CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CLUBS SUB-20 EN PISTA COBERTA

0
775

El FC Barcelona, Campió
Aquest dissabte 9 de gener s’ha celebrat el Campionat de Catalunya de Clubs Sub-20 a la Pista Coberta de Catalunya a Sabadell. El FC Barcelona ha aconseguit els títols autonòmics tant de la categoria masculina com de la femenina. La segona i tercera posició també l’han aconseguit ambdues categories l’Agrupació Atlètica de Catalunya, que s’ha situat en segona posició, i la Joventut Atlètica de Sabadell, en la tercera.| Podem destacar algunes actuacions d’interès com la de l’Alexis Rodríguez (FCB) que ha marcat 8’33”12 als 3.000 metres, Eduard Fàbregas (CA Igualada) que ha saltat 2,08 m en alçada, Ingrid Andrés (FCB) amb 24”94 als 200 m, Mar Ramírez (AAC) amb 8”75 als 60 m tanques, tots aquests registres representen rècords dels campionats.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.