RUTA 10 DE GENER

0
831

El passat diumenge 10 de gener es van disputar dos curses corresponents al calendari català de curses en ruta.
La 33a Mitja Marató i Quart de Marató de Sitges, organitzada per l’Ajuntament de la ciutat. El vencedor de la mitja marató va ser Abderrazak Samaoui (CA Vilafranca) amb un temps de 1h11’30” i en categoria femenina Leonor Font amb 1h23’21”. El quart de marató va ser per Manuel Salvador (Rios RT) amb 34’54” i Jessica Bonet amb 41’55”. A la quarta edició de la Sant Miquel Xperience, organitzada per l’Ajuntament de Sant Feliu de Codines, es va imposar Jordi Uró (JAB Berga) amb 49’41” i Míriam Rodríguez amb 1h01’13” sobre una distància de 13 km per l’espai natural de Sant Miquel del Fai.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.