CAMPIONAT DE CATALUNYA DE PROVES COMBINADES EN PISTA COBERTA

0
674

Jesús Castillo i Maria Caridad Hernández, Campions El passat cap de setmana, 9 i 10 de gener, s’ha celebrat el Campionat de Catalunya de Proves Combinades en Pista Coberta en les categories Absolut i Promesa a la Pista Coberta de Catalunya a Sabadell. Jesús Castillo (Cornellà At) ha revalidat el títol autonòmic d’heptatló amb una marca de 5.154 punts, aconseguint el seu tercer títol consecutiu de la modalitat. A la categoria femenina, Maria Caridad Hernández (CA Igualada) s’ha proclamat campiona amb un gran registre de 3.914 punts.| Bernat Parpal (FCB) s’ha proclamat campió de la categoria promesa amb 3.974 punts i Paula López (Cornellà At) ha estat la campiona promesa amb 3.431 punts.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.