RUTA 10 DE GENER

0
952

Aquest diumenge 10 de gener, el calendari català de curses en ruta disposa de dos bones ofertes.
La 33a Mitja Marató i Quart de Marató de Sitges, organitzada per l’Ajuntament de la ciutat. La mitja marató donarà la sortida a les 10.00 hores al Passeig de la Ribera de Sitges i el quart de marató ho farà una hora abans al mateix punt i amb una distància de 10.503 metres. Aquesta cursa forma part de la 10a Challenge de Mitges Maratons – Gran Premi Diputació de Barcelona.| La quarta edició de la Sant Miquel Xperience, organitzada per l’Ajuntament de Sant Feliu de Codines, amb un recorregut d’asfalt de 13 km, sortida a les 11.00 hores a Sant Feliu de Codines, Parc Usart i que passarà per l’espai natural de Sant Miquel del Fai.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.