LA CURSA BARRI DE SANT ANTONI, LA PRIMERA DE L’ANY 2016 AL CALENDARI BARCELONÍ

0
843

Un any més, la Cursa Barri de Sant Antoni serà l’encarregada de fer el tret de sortida de les curses populars a la ciutat de Barcelona. Aquesta competició esportiva, que celebra enguany la seva edició número 38, arrencarà el pròxim diumenge 17 de gener a les 9:30 hores de la cruïlla dels carrers Floridablanca i Borrell, al rovell d’aquest barri barceloní que aquells dies celebra la seva Festa Major. Els organitzadors, el Atlètic Club Esport i Natura i la Comissió de Festa Major del del Barri de Sant Antoni, esperen seguir comptant amb una inscripció superior als 4.000 inscrits, igual que a les darreres edicions. | La principal atracció de la prova serà conèixer si aquest 2016 algun atleta podrà tornar a batre a la línia d’arribada al guanyador de les set darreres edicions de la Cursa Barri de Sant Antoni, Dris Lakhouaja. L’atleta nascut al Marroc fa 43 anys ve de baixar de la barrera dels 30’00” a la Cursa dels Nassos celebrada a Barcelona el passat 31 de desembre.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.