CROS 10 DE GENER

0
921

El proper diumenge 10 de gener se celebraran dos competicions de cros arreu de Catalunya corresponents al calendari català de cros. El tradicional Cros Vila de Ripollet , que aquest anys arriba a la trenta-quatrena edició, organitzat pel club Ripollet Unió Atlètica i el Patronat Municipal d’Esports de la ciutat, al circuit del al Parc dels Pinetons. | El festival atlètic començarà a les 09,30 h hores. Aquest cros és puntuable pel Gran Premi Català de Cros de cadet, juvenil i júnior, d’on es tria la selecció que participarà al Cros Internacional Juan Muguerza d’Elgoibar. El mateix diumenge es disputarà la tercera edició del Cros de Maçanet de la Selva , organitzat pel Club Atletisme Lloret la Selva, l’Ajuntament de Maçanet i el Consell Comarcal de la Selva, al circuit ubicat pels voltants de la zona esportiva municipal de Maçanet. Aquest cros forma part del Circuit Gironí de Cros essent la cinquena prova de les onze programades.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.