Jaume Leiva i Bárbara Ramón, guanyan la Sant Silvestre Barcelonesa-Sant Cugat 2015

0
947

L’atleta català Jaume Leiva s’ha adjudicat a la 17 edició de la Sant Silvestre, aquest la superat en l’últim mig quilòmetre de la cursa el marroquí Omar Ougzfi, que ha acabat segon, aquest guanyador de les últimes dues edicions. En tercera posició ha sigut Francisco Roldán del FCBarcelona. Amb dones l’atleta de l’Agrupació Atlètica Catalunya, Barbarà Ramón guanya la Sant Silvestre, segona Carlota Corbella i l’atleta marroquina guanyadora de la pasada edició Ouaffa Hamani en tercer lloc.| Amb aquesta 17 edició han participat un total de 2480 atletas, la cursa organitzada pel Club Atlètic barcelonés amb la col.laboració de l’Ajuntament de San Cugat, es la Sant Silvestre amb més participació de Catalunya, 1.100 són els santcugatencs que s’han inscrit en aquesta sisena edició. La resta de premiats es farà un acte el dia 8 de gener a les 19:00 a l’ajuntament de Sant Cugat, els premiats serán del 4t al 25è en la classificació general, els premis per categories, el primer classificat i primera classificada de cada categoría local, , i la millor disfressa individual i col·lectiva. Classificació Homes 1. Jaume Leiva (Runners Tarragona) 30mi18sg 2. Omar Ougzfi (AACatalunya) 30min43sg 3. Francisco (FCBarcelona) 31min11sg Classificació Dones 1. Bàrbara Ramon (AACatalunya) 36min25sg 2. Carlota Corbella (Independent) 36min59sg 3. Ouaffa Hamani (AACatalunya) 37min24sg

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.