CERDANYOLA PRESENTA EL CAMPIONAT D’ESPANYA DE DUATLÓ 2016.

0
975

A la seu del saló de plens de l’Ajuntament de Cerdanyola s’ha fet aquest matí la presentació oficial del Campionat d’Espanya de Duatló 2016, que es disputarà els dies 2 i 3 d’abril. La ronda de premsa ha estat presidida per l’alcalde de la ciutat, Sr. Carles Escolà , qui ha estat escoltat en aquest acte per la regidora d’esports, Sra. Concepción Haro, el director del Barcelona Synchroton Park , Sr. Pere Solà, el Sr. Miquel Morales en representació del C.H. Cerdanyola, el director de competicions de la FETRI, Sr. Jorge Garcia , i el nostre vicepresident, Sr. Angel Viñeta. | En l’exposició del projecte s’ha posat en valor de tots els assistents el fet que la prova es realitzarà al voltant de l’emblemàtic sincrotró ALBA, i que per primer part de la competició s’integri dins del nucli urbà , ja que sortida i arribada seràn just davant de l’ajuntament. També s’ha destacat l’impacte positiu que s’espera que aquesta prova tingui vers a la població, ja que s’espera l’assistència d’unes 4.500 persones a l’esdeveniment, que sense cap dubte tindran una repercussió molt important tant per l’economia de la ciutat, com per donar a conèixer aquesta població del Vallès a la resta de l’estat espanyol. La prova a més, serà classificatòria pel mundial d’aquesta modalitat que se celebrarà a Aviles.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.