CERDANYOLA PRESENTA EL CAMPIONAT D’ESPANYA DE DUATLÓ 2016.

0
864

A la seu del saló de plens de l’Ajuntament de Cerdanyola s’ha fet aquest matí la presentació oficial del Campionat d’Espanya de Duatló 2016, que es disputarà els dies 2 i 3 d’abril. La ronda de premsa ha estat presidida per l’alcalde de la ciutat, Sr. Carles Escolà , qui ha estat escoltat en aquest acte per la regidora d’esports, Sra. Concepción Haro, el director del Barcelona Synchroton Park , Sr. Pere Solà, el Sr. Miquel Morales en representació del C.H. Cerdanyola, el director de competicions de la FETRI, Sr. Jorge Garcia , i el nostre vicepresident, Sr. Angel Viñeta. | En l’exposició del projecte s’ha posat en valor de tots els assistents el fet que la prova es realitzarà al voltant de l’emblemàtic sincrotró ALBA, i que per primer part de la competició s’integri dins del nucli urbà , ja que sortida i arribada seràn just davant de l’ajuntament. També s’ha destacat l’impacte positiu que s’espera que aquesta prova tingui vers a la població, ja que s’espera l’assistència d’unes 4.500 persones a l’esdeveniment, que sense cap dubte tindran una repercussió molt important tant per l’economia de la ciutat, com per donar a conèixer aquesta població del Vallès a la resta de l’estat espanyol. La prova a més, serà classificatòria pel mundial d’aquesta modalitat que se celebrarà a Aviles.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.