Presentació de la 17 edició de la Sant Silvestre Barcelonesa-Sant Cugat

0
696

Aquest migdia s’ha presentat a la Sala de Plens de l’Ajuntament la 16 edició de la Sant Silvestre Barcelonesa – Sant Cugat. La cursa comptarà amb atletes de renom com Jaume Leiva, Omar Ougzfi, Mohamed Benhmbarka, Francisco Roldán, Oufaa Hamani i Nora Falaki, L’acte de presentació ha sigut a càrrec del regidor d’Esports, Eloi Rovira, el president de la Federació Catalana d’Atletisme, Joan Villuendas, el Director Técnic de la Sant Silvestre, Domingo López, la Directora de màrqueting de Divina Pastora, Marga Giol i Director de Saucony, Ricard Fernández. La prova que comptarà amb una alta participació d’atletes de nivell i populars de diferents païssos com Gran Bretanya, França, Polonia, Hongria, Brasil, Veneçuela, Mèxic i Màrroc, es consolida com una prova del calendari turistic esportiu.| La cita amb la “Sant Silvestre Barcelonesa-Sant Cugat que està dintre del Circuit Divina Pastora assegurançes L’Aliança serà el proper 31 de Desembre. Els corredors prendran la sortida a les 17:30 hores des de la Plaça la Victoria dels Angels per completar un traçat de 10 quilòmetres homologat per la Federació Catalana d’*Atletisme. L’arribada està situada en la Rambla del Celler, davant de l’Ajuntament de Sant Cugat. Any rere any, aquesta cursa es converteix en una festa popular i esportiva caracteritzada per les disfresses i l’ambient nadalenc. Per potenciar aquest caràcter lúdic festiu, l’organització premiarà la millor disfressa, tant en categoria individual com per equips. l’organització ofereix més de 100 premis repartits amb els guanyadors de la general, per categories i per equips. Tambè com la pasada edició hi hauràn els calaixos de sortida per marca enregistrada amb championchip. Cal destacar l’alta participació de dones un 40 per cent, que ha crescut referent l’any passat. L’organització participarà amb la campanya “Nassos contra el cáncer” impulsada per la federació Catalana d’Entitats contra el cáncer, i que estarà present amb un stand a la Fira del Corredor per promocionar aquesta campanya entre tots els corredors. Les inscripcions es poden fer per internet a la página web www.santsilvestre.com i també presencialment a les botigues de running i l’Omet

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.