JAVIER DELGADO, RÈCORD D’ESPANYA PROMESA i ABSOLUT DE CATALUNYA DE 500 M

0
856

El passat diumenge 13 de desembre, durant la celebració de la primera prova del Control Absolut a la Pista Coberta de Catalunya a Sabadell, Javier Delgado (FCB) va marcar un temps de 1’03”66 a la prova dels 500 metres, registre que representa un nou rècord de Catalunya Absolut i rècord d’Espanya promesa de la distància. A la mateixa cursa, l’Aleix Porras (FCB) va marcar un temps de 1’04”88, registre que representa un nou rècord de Catalunya juvenil i Sergi Adalid (GA Lluisos M) també amb un temps de 1’09″42 va millorar el rècord de Catalunya Cadet de la distància en la tercera sèrie disputada.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.