EXPOSICIÓ CENTENARI DE LA FCA A MATARÓ

0
688

El proper divendres dia 18 de desembre es realitzarà la presentació de l’Exposició Itinerant del Centenari de la Fundació de la Federació Catalana d’Atletisme. L’acte se celebrarà a les 19,00 hores a la sala d’exposicions de l’Ateneu de la Fundació Iluro, al carrer La Riera 92 de Mataró, i està prevista la presència Carmel Comeron, president del Club Atlètic Laietània, i Joan Villuendas, president de la Federació Catalana d’Atletisme.| Dins dels actes del Centenari, la Federació Catalana organitza aquesta exposició divulgativa itinerant sobre els més de 100 anys de l’atletisme català, des del pre-federatiu fins a l’actualitat. Aquesta exposició pretén, en la seva itinerància, que arribi al màxim nombre possible de visitants de Catalunya. En aquesta ocasió, l’exposició itinerant arriba a Mataró i romandrà fins el 9 de gener, desprès d’haver estat a Calella, l’INFEC de Barcelona i el Museu Olímpic i de l’Esport Joan Antoni Samaranch de Barcelona. Posteriorment viatjarà fins a Tarragona per a continuar la seva funció divulgativa.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.