EXPOSICIÓ CENTENARI DE LA FCA A MATARÓ

0
791

El proper divendres dia 18 de desembre es realitzarà la presentació de l’Exposició Itinerant del Centenari de la Fundació de la Federació Catalana d’Atletisme. L’acte se celebrarà a les 19,00 hores a la sala d’exposicions de l’Ateneu de la Fundació Iluro, al carrer La Riera 92 de Mataró, i està prevista la presència Carmel Comeron, president del Club Atlètic Laietània, i Joan Villuendas, president de la Federació Catalana d’Atletisme.| Dins dels actes del Centenari, la Federació Catalana organitza aquesta exposició divulgativa itinerant sobre els més de 100 anys de l’atletisme català, des del pre-federatiu fins a l’actualitat. Aquesta exposició pretén, en la seva itinerància, que arribi al màxim nombre possible de visitants de Catalunya. En aquesta ocasió, l’exposició itinerant arriba a Mataró i romandrà fins el 9 de gener, desprès d’haver estat a Calella, l’INFEC de Barcelona i el Museu Olímpic i de l’Esport Joan Antoni Samaranch de Barcelona. Posteriorment viatjarà fins a Tarragona per a continuar la seva funció divulgativa.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.