CROS 12 i 13 DE DESEMBRE

0
728

El passat cap de setmana es van disputar cinc festivals atlètics corresponents al calendari català de cros.
Dissabte 12 es va celebrar 17è Cros Ciutat de Cerdanyola, organitzat per secció d’Atletisme i Triatló del Cerdanyola CH i l’Ajuntament de la ciutat, amb curses de categories de promoció al circuit integrat del Parc Tecnològic de la ciutat.Diumenge 13 van ser quatre els esdeveniments atlètics celebrats.| El 37è Cros de Cambrils – 47è Trofeu Salceda i Castells, organitzat pel Club Atletisme Cambrils al circuit de gespa de la Riera d’Alforja. Carlos Redo (Bcn At) i Montse Rovira (CA Cambrils) van ser els guanyadors absoluts. El 22è Cros de Riudellots de la Selva, organitzat per l’Agrupació Cultural i Esportiva Riudellots, l’Ajuntament de la vila i el Consell Esportiu de la Selva, al circuit traçat pels voltants de la zona esportiva de Riudellots. L’atleta de categoria júnior Boubacar Sabaly (CA Lloret LS) es va imposar a la cursa absoluta masculina, i Anna Quíléz (CA Lloret LS) en la femenina. El 16è Cros Ciutat de Gavà, organitzat pel CA Gavà i el Consell Esportiu del Baix Llobregat, al circuit del Bosc de la Sentiu. Els guanyadors absoluts van ser el Marcos García (ACB) i la Isabel Rodríguez (PA). El 8è Cros d’Alella, organitzat pe Club Esportiu Serra Marina Alella i l’Ajuntament de la ciutat, al circuit de la zona del Bosquet d’Alella. La victòria de la categoria open va ser per David Campo (GA Lluïsos M) i per Marina Adalid.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.