Ismael Ventura i Teresa Pons guanyadors absoluts del duatló de muntanya Ciutat de Terrassa.

0
662

La Ciutat de Terrassa ha acollit la cinquena jornada de la Lliga Nacional catalana de duatlons de muntanya , competició en la que també s’ha disputat el Campionat de Catalunya de grups d’edats de l’especialitat . Una curada organització de la secció de triatló de Club Natació Terrassa ha facilitat que els duatletes gaudissin de la duatló que s’ha desenvolupat sota les següents distàncies : una primera cursa a peu de 6.000 metres , tot seguit 20 quilòmetres de ciclisme de muntanya ( btt) acabant amb una darrera a cursa a peu de 3.000 metres.| A la vessant competitiva dins de la categoria masculina victòria per Ismael Ventura ( Club Triatló Montornès ) amb un temps de 1 hora 21 minuts 20 segons, un estret marge de 12 segons per davant del segon classificat absolut , Anibal Fidalgo ( Club Medina Triatló ) pujant fins el tercer graó del podi Francesc Freixer ( Grup Esportiu Esteve).Per equips 1º Club Medina Triatló ( Fidalgo-Camps-Gómez) 2º Club Triatló Lluçanès ( Margarit -Martínez-Madrona)3º T-Bikes Club Triatló ( Roc-Bonet-Tatché) . Dins de la categoria femenina victòria absoluta per la duatleta veterana Teresa Pons ( Prat Triatló 1994) amb un crono de 1 hora 47 minuts 15 segons, una avantatge de 1 minut 19 segons a la segona classificada absoluta Núria Ferrer ( Club Natació Reus Ploms ) completant el podi com tercera absoluta Aina Picas ( Club Natació Reus Ploms). Per equips 1ª Club Natació Reus Ploms ( Ferrer-Picas-Rus).

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.