Ismael Ventura i Teresa Pons guanyadors absoluts del duatló de muntanya Ciutat de Terrassa.

0
779

La Ciutat de Terrassa ha acollit la cinquena jornada de la Lliga Nacional catalana de duatlons de muntanya , competició en la que també s’ha disputat el Campionat de Catalunya de grups d’edats de l’especialitat . Una curada organització de la secció de triatló de Club Natació Terrassa ha facilitat que els duatletes gaudissin de la duatló que s’ha desenvolupat sota les següents distàncies : una primera cursa a peu de 6.000 metres , tot seguit 20 quilòmetres de ciclisme de muntanya ( btt) acabant amb una darrera a cursa a peu de 3.000 metres.| A la vessant competitiva dins de la categoria masculina victòria per Ismael Ventura ( Club Triatló Montornès ) amb un temps de 1 hora 21 minuts 20 segons, un estret marge de 12 segons per davant del segon classificat absolut , Anibal Fidalgo ( Club Medina Triatló ) pujant fins el tercer graó del podi Francesc Freixer ( Grup Esportiu Esteve).Per equips 1º Club Medina Triatló ( Fidalgo-Camps-Gómez) 2º Club Triatló Lluçanès ( Margarit -Martínez-Madrona)3º T-Bikes Club Triatló ( Roc-Bonet-Tatché) . Dins de la categoria femenina victòria absoluta per la duatleta veterana Teresa Pons ( Prat Triatló 1994) amb un crono de 1 hora 47 minuts 15 segons, una avantatge de 1 minut 19 segons a la segona classificada absoluta Núria Ferrer ( Club Natació Reus Ploms ) completant el podi com tercera absoluta Aina Picas ( Club Natació Reus Ploms). Per equips 1ª Club Natació Reus Ploms ( Ferrer-Picas-Rus).

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.