CAMPIONAT D’EUROPA DE CROS

0
617

Adel Mechaal, Medalla de Bronze
El passat diumenge es va celebrar el XXIIè Campionat d’Europa de Camp a Través a Hyeres, França. L’equip espanyol ha aconseguit una destacada actuació amb la consecució de sis medalles, amb dos campionats per equips i quatre medalles individuals. Amb una gran participació dels atletes de la Federació Catalana, cal destacar la medalla de bronze de l’Adel Mechaal a la categoria sènior masculina. L’equip sènior masculí s’ha proclamat campió continental amb la mencionada tercera posició de l’Adel Mechaal, la quarta de l’Ayad Lamdassem i la cinquena de l’Ilias Fifa. A la categoria sènior femenina, la Lídia Rodríguez s’ha classificat en la vint-i-vuitena posició, aconseguint la quarta posició l’equip espanyol.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.