CAMPIONAT D’EUROPA DE CROS

0
811

Adel Mechaal, Medalla de Bronze
El passat diumenge es va celebrar el XXIIè Campionat d’Europa de Camp a Través a Hyeres, França. L’equip espanyol ha aconseguit una destacada actuació amb la consecució de sis medalles, amb dos campionats per equips i quatre medalles individuals. Amb una gran participació dels atletes de la Federació Catalana, cal destacar la medalla de bronze de l’Adel Mechaal a la categoria sènior masculina. L’equip sènior masculí s’ha proclamat campió continental amb la mencionada tercera posició de l’Adel Mechaal, la quarta de l’Ayad Lamdassem i la cinquena de l’Ilias Fifa. A la categoria sènior femenina, la Lídia Rodríguez s’ha classificat en la vint-i-vuitena posició, aconseguint la quarta posició l’equip espanyol.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.