Més de 1.200 arribats a La Sansi 9 a Viladecans

0
492

Avui s’ha celebrat La Sansi 9 de Viladecans amb més de 1.200 arribats dels prop de 1.500 inscrits, conjuntament amb el campionat català de 5km ruta. Ha sigut una cursa amb molt nivell, amb un elenc de figures però, que s’han vist superades pel campió d’Europa sub-23 el blaugrana Marc Alcalá, que ha guanyat la medalla d’or del campionat català amb un formidable final amb 14’36 als 5km superant al marroquí Ezzaidouni campió català i 2o al ct. d’Espanya de 3.000m.obs 2015 i el letó Kaspar Briska. En 4ª posició d’un combatiu Taoussoui del Marroc, que ha finalitzat just davant del letó Dimitri Seryogin i el marroquí campió català de 5000, Abdessamad Hemmi . Gran matinal amb més de 200 menors, que han participat en 3 curses.| Classificacions, fotografies i vídeos a www.lasansiviladecans.com Vídeo de la sortida https://www.facebook.com/joseluisblanco/videos/10208345205176152/?pnref=story

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.