Presentació de la 5ª Cursa de Cap d’any de Sabadell: La NostraMAAS

0
974

Avui dia 11 a Fira Sabadell s’ha fet la presentació oficial del que ja és una clàssica del panorama atlètic popular i un element propi ja del Nadal de la ciutat; la cursa de cap d’any de Sabadell ha esdevingut un referent esportiu i festiu on ja han corregut més de 5000 persones al llarg de les seves edicions.
Amb la cursa de cap d’any, s’han establert uns paràmetres de qualitat, atenció i servei al corredor que han fet possible que a la ciutat i entorn més proper els atletes i els corredors espontanis coneguessin com acomiadar l’any d’una forma festiva i esportiva, alhora que s’ha aconseguit la difusió de Sabadell i de l’esdeveniment als màxims nivells estatals.| Enguany al cursa ha passat a anomenar-se LaNostraMaas devent al nom al seu patrocinador principal amb qui des de la primera edició ha pogut comptar-hi. Un esdeveniment que fou creat per l’entitat Associació Esportiva de Sabadell fundada per l’atleta 2 vegades olímpic de la Ciutat: Miguel Quesada i Aleix Muñío (Docent, dissenyador i tècnic esportiu). A l’acte d’avui hi han tingut presència : Miguel Quesada (President de l’entitat), Aleix Muñío (Director de Cursa), Paco Muñoz (Grup MAAS), Mercè Calvet (Rebost Solidari) i Jordi Cruz (Membre de junta i organitzador). Ha comptat també amb la presència i suport de destacats atletes històrics i rellevants de la ciutat i de personalitats vinculades al món esportiu local : Carme Valero, Miquel Blanchart, Josep Orriols, Paco Benavente, Josep Mª Antentas… I de col·laboradors, sponsors i membres del Staff de La NostraMaas. Cal destacar el suport i presència de Joaquim Badia, directiu de Banc Sabadell patrocinador Premium de La NostraMaas sempre vinculat a l’esport de la ciutat de Sabadell. La Cursa d’enguany ha fet un salt en el servei i atenció al corredors abans, durant i després de la Cursa. Així doncs a part de l’habitual desplegament de voluntaris de circuit i guàrdia urbana que garantitzen al seguretat i marcatge del circuit, enguany s’incorpora una motocicleta amb desfibril·lador automàtic enmig de la pròpia cursa, tècnics de RCP a la línia d’arribada i les dues ambulàncies medicalitzades per garantir la seguretat de tots els corredors. La Cursa de 5km ha esdevingut un circuit ràpid des de la seva primera edició on s’han assolit molt bones marques, això fa que els calaixos de sortida garanteixin que cada corredor estigui amb corredors del seu nivell per tal de córrer còmode i si vol ben ràpid. Un circuit cèntric i urbà que guanya a la ciutat i als cotxes els espais més emblemàtics de Sabadell per uns minuts per tal de veure la llarga serp de runners. La Cursa d’enguany ha preparat una exclusiva samarreta de corredor, i l’inscrit que seguirà mantenint el preu de 12€ dels últims anys rebrà un producte de més qualitat i exclusiu en commemoració d’aquest 5é aniversari. De la mateixa manera 1 de cada 3 inscrits obtindrà regal extra degut a la gran quantitat d’obsequis de la borsa de sortejos per al corredor. Així com també enguany s’incorpora una tecnologia més còmode i eficaç per al corredor, dorsal personalitzat amb xip incorporat. Els dies de Fira del Corredor seran el 29, 30 i 31 a les instal·lacions de Fira Sabadell. Els corredors podran trobar un espai de convivència i contacte amb els principals col·laboradors de la cursa, assaborir degustacions de vins, dolços.. i recollir la bossa del corredor i dorsal. Enguany el projecte de la Nostra Cursa de Cap d’any Infantil ha fet un pas més per sensibilitzar i fomentar la pràctica esportiva i la solidaritat als nens i nenes de Sabadell . Mitjançant el suport d’un equip d’alumnes de Batxillerat d’un institut local s’estan fent xerrades per les escoles als nenes i nenes de 1r a 6é, explicant la tasca del Rebost Solidari i que és la cursa de cap d’any. Enguany la cursa infantil té un preu simbòlic de 2€ i l’obligatorietat de per poder formalitzar la inscripció lliurar 1l de gel, d’aquesta manera els infants fan més palpable el què i perquè de la seva ajuda. Alhora l’Associació esportiva Sant Silvestre de Sabadell ha pogut gestionar enguany que una fundació social fes íntegrament una aportació econòmica al Rebost Solidari aconseguint l’ajuda més gran que l’AE Sant Silvestre de Sabadell hagi pogut fer en aquests últims anys. Per altra banda s’ha tornat a remarcar la necessitat i importància vital en un esdeveniment d’aquesta magnitud de l’autèntic motor de la cursa: els voluntaris. Cal pensar que el dia 31 ala tarda més de 90 voluntaris estan vetllant per tal que la cursa i els corredors gaudeixin d’una cloenda festiva atlètica de màxim nivell. És per aquest motiu que el mateix dia 11 ala tarda es va celebrar la reunió de voluntaris a l’auditori de fira Sabadell; on es va explicar totes les tasques a fer i en que consistia cadascuna d’elles. Per últim els organitzadors han volgut agrair la implicació de totes i cadascuna de les empreses i petits negocis que han apostat per la cursa, que li han donat la mà per fer-la cada dia més gran i que Sabadell apareixi als mitjans del dia 31 com un referent festiu, esportiu i atlètic, i sobretot humà.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.