JA ESTAN OBERTES LES INSCRIPCIONS PER LA SANT SILVESTRE MONTBLANQUINA 2015

0
652

El 31 de desembre tindrà lloc la 9ena Sant Silvestre Montblanquina per la Marató de TV3
El proper dijous 31 de desembre, el club Atlètic Montblanc organitza la 9èna Sant Silvestre Montblanquina per la marató de TV3 que aquest any esta dedicada a la diabetis i a la obesitat. Els ingressos de les inscripcions es dediquen a la Marató de TV3. Degut a la bona acceptació de l’any passat, es mantindrà el recorregut amb sortida i arribada a la plaça de Sant Francesc de Montblanc. La distància de la sant Silvestre Infantil és d’uns 500 metres mentre que la popular és de 3400 metres. | Com cada any la Sant silvestre es veurà acompanyada de tota una de serveis com la música durant la cursa, berenar per a tots els participants, sorteig de regals dels col·laboradors, bossa del corredor, photocall,… per tal de que tots els corredors i corredores gaudeixin al màxim corrent l’últim dia de l’any. Pel que fa a les inscripcions tant de la Sant Silvestre Popular com de la infantil, es poden fer presencialment a les botigues ARASPORT o a CAL VIVAS de l’ 11 al 29 de desembre al preu de 3 euros. Per la Sant Silvestre Popular també es poden fer via web a www.atleticmontblanc.cat. Les inscripcions es tancaran el 29 de desembre o bé quan s’hagi arribat al límit, que és de 100 participants a la sant silvestre infantil i del 200 a la sant silvestre popular. Podeu seguir totes les novetats de la Sant Silvestre Montblanquina pel facebook o la pàgina web del Club Atlètic Montblanc

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.