COMENÇA LA PISTA COBERTA

0
581

Aquest cap de setmana comença l’activitat atlètica a la Pista Coberta de Catalunya de Sabadell, la temporada de pista coberta. Una temporada plena de competicions com els controls de promoció, els controls absoluts i els diferents campionats autonòmics en totes les categories individuals i per equips. Dissabte 12 es realitzaran les primeres jornades de Control de categoria cadet, juvenil i júnior. Diumenge 13 es realitzarà la primera jornada de Control Absolut, així com la primera jornada del VI Trofeu Sabadell de Promoció – III Memorial Natàlia Amiel.| Aquesta serà la sisena temporada que se celebraran les competicions hivernals a la Pista Coberta de Catalunya a Sabadell. En aquesta temporada destaca la celebració del Campionat d’Espanya Júnior que es disputarà el 19 i 20 de març. Com és habitual en el calendari català, es disputaran els diferents campionats autonòmics en totes les categories, tant de clubs com individuals. També es realitzaran nou jornades de controls absoluts i cinc jornades de controls de promoció a les categories cadet, juvenil i júnior, més una de marxa per a les categories cadet, juvenil, júnior i promesa. El primer autonòmic de l’any es disputarà dissabte 10 de gener amb la celebració del Campionat de Catalunya de Clubs Cadet el proper 19 de desembre, i diumenge 14 de febrer el Campionat de Catalunya Absolut com a cita més important del calendari català. A nivell estatal cal destacar la celebració del Campionat d’Espanya Absolut el 5 i 6 de març a Madrid, i a nivell internacional cal assenyalar que el Campionat del Món se celebrarà a Portland, USA, del 18 al 20 de març i el Campionat d’Europa de Veterans se celebrarà a Ancona, Itàlia, del 29 de març al 4 d’abril.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.