RUTA 13 DE DESEMBRE

0
610

El proper diumenge 13 de desembre, el calendari català de ruta disposa de quatre bones ofertes.
La cinquena edició de La Sansi 9 de Viladecans, organitzada pel Club La Sansi, amb una distància de 5 km amb sortida a les 11 hores al costat de l’estació de Renfe de Viladecans. En aquesta edició, aquesta cursa representa el Campionat de Catalunya Absolut i de Veterans de 5 km en Ruta.| La Mitja Marató Ciutat de Vilanova, organitzada per l’Ajuntament de la ciutat, que enguany celebra la vint-i-setena edició amb sortida prevista per a les 10,00 hores amb sortida i l’arribada a la zona esportiva de les pistes d’atletisme i un recorregut urbà per la carretera C-246a. La Mitja Marató per Relleus Ciutat de Granollers, organitzada pel Club Atlètic Granollers, que enguany celebra la setena edició i que donarà la sortida a les 10,30 hores amb sortida i l’arribada a les Pistes Municipals d’Atletisme amb un recorregut per la zona del Passeig Fluvial de Granollers. Els 10 km RACC que se celebrarà al Circuit de Barcelona – Catalunya de Montmeló, organitzada pel Reial Automòbil Club de Catalunya. Amb una cursa de 10 km i una altre de 5 km, amb sortides consecutives a partir de les 09,45 h. El traçat de la cursa de 10 km sortirà durant 4 km de les instal·lacions del circuit.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.