RUTA 13 DE DESEMBRE

0
736

El proper diumenge 13 de desembre, el calendari català de ruta disposa de quatre bones ofertes.
La cinquena edició de La Sansi 9 de Viladecans, organitzada pel Club La Sansi, amb una distància de 5 km amb sortida a les 11 hores al costat de l’estació de Renfe de Viladecans. En aquesta edició, aquesta cursa representa el Campionat de Catalunya Absolut i de Veterans de 5 km en Ruta.| La Mitja Marató Ciutat de Vilanova, organitzada per l’Ajuntament de la ciutat, que enguany celebra la vint-i-setena edició amb sortida prevista per a les 10,00 hores amb sortida i l’arribada a la zona esportiva de les pistes d’atletisme i un recorregut urbà per la carretera C-246a. La Mitja Marató per Relleus Ciutat de Granollers, organitzada pel Club Atlètic Granollers, que enguany celebra la setena edició i que donarà la sortida a les 10,30 hores amb sortida i l’arribada a les Pistes Municipals d’Atletisme amb un recorregut per la zona del Passeig Fluvial de Granollers. Els 10 km RACC que se celebrarà al Circuit de Barcelona – Catalunya de Montmeló, organitzada pel Reial Automòbil Club de Catalunya. Amb una cursa de 10 km i una altre de 5 km, amb sortides consecutives a partir de les 09,45 h. El traçat de la cursa de 10 km sortirà durant 4 km de les instal·lacions del circuit.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.