CROS 12 i 13 DE DESEMBRE

0
671

Aquest cap de setmana el calendari català de cros disposa de cinc bones ofertes arreu de Catalunya.
Dissabte 12 se celebrarà 17è Cros Ciutat de Cerdanyola, organitzat per secció d’Atletisme i Triatló del Cerdanyola CH i l’Ajuntament de la ciutat. La matinal atlètica començarà a les 09,15 hores amb les curses de promoció amb el circuit integrat al Parc Tecnològic. Diumenge 13 seran quatre els festivals atlètics que es realitzaran.| El 37è Cros de Cambrils – 47è Trofeu Salceda i Castells, organitzat pel Club Atletisme Cambrils al circuit de gespa de la Riera d’Alforja. Les curses començaran a partir de les 10,00 hores. El 22è Cros de Riudellots de la Selva, organitzat per l’Agrupació Cultural i Esportiva Riudellots, l’Ajuntament de la vila i el Consell Esportiu de la Selva, al circuit traçat pels voltants de la zona esportiva de Riudellots. La matinal començarà a les 10,00 hores. Aquest cros forma part del Circuit Gironí de Cros, essent la cinquena prova de les onze programades. El 16è Cros Ciutat de Gavà, organitzat pel CA Gavà i el Consell Esportiu del Baix Llobregat, al circuit del Bosc de la Sentiu, davant del nou Parc de Bombers. El festival atlètic començarà a les 09,00 hores. El 8è Cros d’Alella, organitzat pe Club Esportiu Serra Marina Alella i l’Ajuntament de la ciutat, se celebrarà a partir de les 10,00 hores al circuit de la zona del Bosquet d’Alella. Aquest esdeveniment atlètic forma part del Circuit Maresmenc de Cros, essent la quarta prova de les vuit programades.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.