La 10kmRACC 2015 tindrà lloc el 13 de desembre del 2015.

0
671

En les curses de 10km i 5km hi poden córrer socis i no socis a partir dels 14 anys. I els nens de 0 a 13 anys poden participar en les curses infantils de manera gratuïta. Quan i on es podran recollir els dorsals, les samarretes i els xips? Anticipada: Dijous 10 de desembre de 12h a 21h i divendres 11 i dissabte 12 de desembre de 10h a 21h. Exclusivament a la Botiga de New Balance de Portal de l’Àngel 16 de Barcelona.| ​Recollida el dia de la cursa: de 8h a 9:45h al pàdoc al Circuit. Infantils:Exclusivament el dia de la cursa al pàdoc del Circuit de 8h a 11:45h.
Farem servir el sistema de xip (Championchip), motiu pel qual és obligatori córrer amb un. Si tens xip groc, pots fer-lo servir a la 10kmRACC i la 5kmRACC. Si no en tens, el pots llogar i tornar-lo quan acabi la cursa.A les curses infantils (tret de la de la categoria de 0 a 6 anys, que es farà sense xip) facilitarem un xip per a cada nen inscrit, el qual s’haurà de tornar en acabar.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.