Resultats 49è cros Internacional de Catalunya, Ciutat de Granollers

0
925

Carles Castillejo es va endur el triomf en categoria masculina amb una gran cursa. A falta de dues voltes va començar a deixar enrere a Michael Bett, guanyador dels 10km de València. Amb un ritme frenètic a poc a poc el kenià es va anar quedant enrere, tot i que va lluitar per mantenir la distància amb el Català a qui no li va posar fàcil la merescuda victòria. Completant el podi, en tercera posició, va entrar Abdelaziz Merzougui. En categoria femenina va dominar la keniana Vitalime Jemaiyo. Marta Galimany, guanyadora del cros 2014, va intentar seguir-la però va pagar l’esforç i va acabar entrant en tercera posició darrera de Salima Charki.| A continuació podeu consultar els resultats de totes les categories, 2500 participants, tot un èxit amb curses d’alt nivell.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.