HA MORT JAIME ENCISO

0
866

Ens ha deixat en Jaime Enciso Larrucea a l’edat de 80 anys a Barcelona. La Federació Catalana d’Atletisme vol manifestar el seu condol als seus familiars i amics, així com a tot l’atletisme en general per aquesta pèrdua irreparable de l’esport català i espanyol. Amb aquesta desaparició l’atletisme perd un gran referent per a moltes generacions d’entrenadors i atletes. Nascut a Valladolid el 24 de juliol de 1935, llicenciat en dret i professor titular d’atletisme a l’INEFC de Barcelona, va fer la seva activitat atlètica com a entrenador de la Residencia Blume de Barcelona durant 30 anys amb grans resultats.| Especialitzat en les proves de tanques, on va assolir grans resultats amb atletes com Javier Moracho, Carles Sala i Juan Lloveras, entre d’altres, també va ser entrenador de grans velocistes com Miguel Angel Arnau i Loles Vives o saltadors com Antonio Corgos.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.