DIADA CENTENARI DE LA FEDERACIÓ (1915-2015)

0
678

Aquest any la Federació Catalana d’Atletisme està celebrant el seu centenari amb diferents actes i un d’ells serà la DIADA DEL CENTENARI, que servirà per retre un sentit homenatge a totes a aquelles persones i entitats que han escrit la història de la Federació i per conseqüència la de l’Atletisme Català.
Aquest acte tindrà lloc el dijous 10 de desembre de 2015, a les 19’00 hores, a la Sala d’Actes de l’INEFC de Barcelona, Av. de l’Estadi, 12-22. | Amb la celebració d’aquesta DIADA intentem que tots els que formem part del món atlètic català puguem reunir-nos per retre un homenatge a tots els atletes olímpics i els seus entrenadors, medallistes en Campionats del Món i d’Europa Absoluts i atletes amb més de 10 títols de Campió de Catalunya Absolut i rècords històrics, a Clubs amb més de 50 anys d’història, a expresidents de la Federació i del Comitè de Jutges. Al cap i a la fi a aquelles persones que han configurat la nostra història.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.