DIADA CENTENARI DE LA FEDERACIÓ (1915-2015)

0
579

Aquest any la Federació Catalana d’Atletisme està celebrant el seu centenari amb diferents actes i un d’ells serà la DIADA DEL CENTENARI, que servirà per retre un sentit homenatge a totes a aquelles persones i entitats que han escrit la història de la Federació i per conseqüència la de l’Atletisme Català.
Aquest acte tindrà lloc el dijous 10 de desembre de 2015, a les 19’00 hores, a la Sala d’Actes de l’INEFC de Barcelona, Av. de l’Estadi, 12-22. | Amb la celebració d’aquesta DIADA intentem que tots els que formem part del món atlètic català puguem reunir-nos per retre un homenatge a tots els atletes olímpics i els seus entrenadors, medallistes en Campionats del Món i d’Europa Absoluts i atletes amb més de 10 títols de Campió de Catalunya Absolut i rècords històrics, a Clubs amb més de 50 anys d’història, a expresidents de la Federació i del Comitè de Jutges. Al cap i a la fi a aquelles persones que han configurat la nostra història.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.