18ena Mitja Marató Ciutat de Mataró

0
769

Mostafa Benslimane, del Cornellà Atlètic amb 1h 06min 55seg i Hasna Bahom del Futbol Club Barcelona, amb 1h 19min 51seg s’imposen a la 18ena edició de la Mitja Marató Ciutat de Mataró, Gram Premi Diputació de Barcelona.
A les 10 del matí s’ha donat el tret de sortida de la 18ena edició de la Mitja Marató Ciutat de Mataró, amb una participació de més de 3.000 atletes i amb una temperatura agradable. Pel que fa als nois, ben aviat Abderrahim El Jaafari del Cornellà Atlètic, s’ha posat al capdavant de la cursa seguit de ben aprop pel seu company de club, i establert a Mataró, Mostafa Benslimane. Una mica més endarrerits, els perseguien Abdeslam El Ouahabi i Radouane Nour, els dos amb el mateix temps. Aquesta situació s’ha matingut fins al kilòmetre setze de cursa. En aquell moment, Mostafa Benslimane ha fet un canvi de ritme i ha deixat enrere El Jaafari. Així, Benslimane s’ha imposat amb un temps total de 1h 06min 55seg. El segon classificat, El Jafaari, amb un temps de 1h 08min 01seg. Finalment, el tercer classificat ha estat Radouane Nour, de la Unió Colomenca, amb un temps total de 1h 10min 08seg.| En finalitzar la cursa, el guanyador Mostafa Benslimane, instal·lat a la capital del Maresme, ha comentat que sempre és un plaer guanyar una carrera, però que encara ho és més si ho fas a casa. Pel que fa a les noies s’han complert els pronòstics i Hasna Bahom, del FC Barcelona, s’ha imposat per sisena vegada en aquesta Mitja, la cinquena victòria de forma consecutiva. Ja des dels primers metres, Bahom ha agafat avantatge. Per tant, la lluita quedava oberta per la segona i tercera plaça. Angélica Esparza del C.E Montornès, Meritxell Soler d’Avinent Manresa i Jeneth Becerra d’Slop.Cat, seguien a la líder. Al pas dels kilòmetres, Angélica Esparza ha anat perdent posicions en benefici de les seves contrincants. Finalment, la guanyadora ha estat Hasna Bahom amb 1h 19min 51seg, seguida de Meritxell Soler amb 1h 20min 26seg i la tercera posició ha sigut per Jeneth Becerra amb 1h 22min 47seg. Cal destacar la gran cursa de la triatleta mataronina Clàudia Luna del CN Mataró que ha acabat la cursa amb 1h 23min 24seg. A la seva arribada a la meta, la guanyadora Hasna Bahom ha comentat que estava molt satisfeta per repetir victòria a Mataró i que havia patit a la part final. Ha aprofitat per dedicar la victòria a tota la gent que l’havia ajudat i, sobre tot, dedicava cada kilòmetre que havia fet a dues nenes que estaven en una situació difícil per causa d´una malaltia. D’aquesta forma, s’ha tancat la 18ena edició de la Mitja Marató Ciutat de Mataró, Gran Premi Diputació. Una cursa que el dia abans, dissabte 05 de desembre, va celebrar la 22ena edició de la Marató Escolar i la Fira del Corredor.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.