18ena Mitja Marató Ciutat de Mataró, Gran Premi Diputació

0
1009

El dimarts dia 1 de desembre va tenir lloc la presentació oficial de la 18ena Mitja Marató Ciutat de Mataró, Gran Premi Diputació, que registrarà una participació de més de 3.000 atletes i la 22na Mataró Escolar amb més de 1.400 nens inscrits. Estem davant d’un nou rècord d’inscripcions. A les 10 del matí del diumenge 6 de desembre, amb un nou traçat, es donarà el tret de sortida a la cursa. Destaquem la presència d’Abderrahim El Jafari del Cornella Atlètic, guanyador de les mitges Costa Barcelona Maresme i Terrassa que tindrà l’oposició de Mostafa Benslimane del mateix club. En categoria masculina hi ha fins a set atletes amb marques per sota d’1 h 10 min. Pel que fa a les noies, Hasna Bahom del F.C Barcelona amb cinc victòries a la cursa, guanyadora de les quatre últimes edicions, lluirà el dorsal numero 1. Bahom, que és la gran favorita per revalidar el títol, tindrà l’oposició de Jeneth Becerra de l’Slot.cat, segona classificada de l’any passat. Els favorits intentaran guanyar, però també lluitaran per superar el rècord de la prova que te Jacop Kiplagat des del 2008, amb un temps d’1:02.58 en homes i Txell Calduch d’1:14:33 de l’any 2007 en dones. L’organització ha posat a disposició dels atletes, per tal d’ajudar a baixar les seves marques, deu llebres. La Fira del Corredor canvia d’ubicació i s’instal•larà el dissabte dia 5, des de les 16 h fins a les 20.30 h a l’Espai Firal del Parc Central, al costat de l’Oficina de Fires. Aquí és podran recollir els dorsals i també el mateix diumenge a partir de les 7.30h del matí. Com a novetat d’ aquest any, el dissabte 5 de desembre a les 17 h i no el diumenge de la cursa, com es feia habitualment, es celebrarà la 22na Marató Escolar. Aquesta tindrà lloc al Nou Parc Central. —

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.