Córrer sense lesionar-se és possible?

0
690

Les claus per aconseguir-ho
En les pàgines d’aquest llibre l’autora posa a l’abast dels runners informacions pràctiques per reduir al màxim el risc de lesions i, en cas d’estar ja lesionat, poder evitar una nova lesió. Córrer forma part de la vida de moltes persones, sigui per evadir-se o per sumar salut, però sabem córrer? Per la seva “suposada” facilitat en la pràctica, són molts els qui surten a córrer sense estar preparats i això és un factor directament relacionat amb el risc de lesionar- se. L’anatomia, la superfície o la tècnica poden ser altres factors.| L’obra va dirigida als qui volen anar una mica més enllà i conèixer des d’un punt de vista mèdic però divulgatiu el món de les lesions del running. Eva Ferrer Vidal-Barraquer Neix a Barcelona en una família de metges. A la Universitat de Barcelona s’especialitza en Medicina de l’Esport i continua la seva formació al Centre d’Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat del Vallès. Durant sis anys es dedica a la direcció del RA Wellness, centre de talassoteràpia i wellness. Després d’aquesta etapa, compagina la direcció mèdica de la Unitat de Valoració de la Salut de la cadena de fitness DIR de Barcelona amb la col·laboració a Advance Medical, empresa pionera en segones opinions mèdiques, on encara treballa. En l’actualitat, també forma part de l’equip mèdic de la Unitat de Medicina de l’Esport de l’Hospital de Sant Joan de Déu, dedicada a la població infantojuvenil. És la creadora d’El Deporte en Femenino (www.eldeporteenfemenino.com) , que promou i divulga els beneficis de l’activitat per a dones. És autora de Canvia de vida, posa’t a córrer (2013).

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.