36a Sant Silvestre del Masnou – 5km – 26/12/15

0
585

L’Ajuntament del Masnou organitza, el dia 26 de desembre, la 36a edició de la Cursa de Sant Silvestre del Masnou, la qual serà gestionada i executada pel Club Atletisme La Sansi. L’esdeveniment començarà a partir de les 9.15 hores amb les curses infantils i les curses populars de 5km tindran lloc a partir de les 9.45 hores la cursa de dones i 10.30h cursa d’ homes Cursa puntuable per la lliga Championchip. Nomes per participar pots guanyar entre altres obsequis, una motocicleta SYM 125cc. Premi als 3 primers/es de cada categoria, que NO hagin quedat entre els 3 primers absoluts.| INSCRIPCIONS: Fins el 21 de desembre o fins exhaurir els 2.400 dorsals INSCRIU-TE A: www.santsilvestredelmasnou.com • www.lasansi.com CONTACTE: elmasnou@lasansi.com Samarreta tècnica i bossa d’obsequis A tots els participants de la cursa que escollin la opció se’ls lliurarà una samarreta tècnica de màniga llarga i bossa del corredor amb diversos obsequis de les empreses patrocinadores com Caldo Aneto, Diabalance, Powerade o aigua, Hornimans, Oxd, Chupachups, Henkel, Happydent entre d’altres.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.