36a Sant Silvestre del Masnou – 5km – 26/12/15

0
750

L’Ajuntament del Masnou organitza, el dia 26 de desembre, la 36a edició de la Cursa de Sant Silvestre del Masnou, la qual serà gestionada i executada pel Club Atletisme La Sansi. L’esdeveniment començarà a partir de les 9.15 hores amb les curses infantils i les curses populars de 5km tindran lloc a partir de les 9.45 hores la cursa de dones i 10.30h cursa d’ homes Cursa puntuable per la lliga Championchip. Nomes per participar pots guanyar entre altres obsequis, una motocicleta SYM 125cc. Premi als 3 primers/es de cada categoria, que NO hagin quedat entre els 3 primers absoluts.| INSCRIPCIONS: Fins el 21 de desembre o fins exhaurir els 2.400 dorsals INSCRIU-TE A: www.santsilvestredelmasnou.com • www.lasansi.com CONTACTE: elmasnou@lasansi.com Samarreta tècnica i bossa d’obsequis A tots els participants de la cursa que escollin la opció se’ls lliurarà una samarreta tècnica de màniga llarga i bossa del corredor amb diversos obsequis de les empreses patrocinadores com Caldo Aneto, Diabalance, Powerade o aigua, Hornimans, Oxd, Chupachups, Henkel, Happydent entre d’altres.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.