MIREIA GUARNER I MARCOS GARCIA GUANYEN EL XXXVIII CROS VILA DE CASTELLAR

0
785

MIREIA GUARNER (A.A. CATALUNYA) I MARCOS GARCIA (AC BARCELONA ) GUANYEN EL XXXVIII CROS VILA DE CASTELLAR- XXVII MEMORIAL PERE HERNÁNDEZ ALBA REIG, ARNAU QUEROL I JORDI JIMÉNEZ PÒDIUMS DEL CAC SE SUPERA EL RÈCORD DE PARTICIPACIÓ
Aquest diumenge passat es va realitzar el XXXVIII Cros Vila de Castellar XXVII Memorial Pere Hernández al clàssic circuit habilitat a les pistes d´atletisme del Parc de Colobrers organitzat pel Club Atlètic Castellar amb un horari de nou del matí a dos quarts de tres de la tarda i amb record d´inscripcions (1200) , d’arribat amb 817 classificats de 50 clubs), malgrat coincidir amb una altre gran cros del panorama català com és l’ Antonio Amorós de Santa Coloma de Gramenent; Aquest gran èxit és consolidació d´una feina ben feta d´organització del CAC i l´atractiu de tantes curses, circuit amb una catifa verda de les pluges i amb tants bons premis (els coneguts pernils i, a més, es repartiren500 bosses amb premis , per exemple).| La cursa reina en dones sènior va ser guanyada amb gran domini per l´atleta de l’ A.A. Catalunya Mireai Guarnar i en homes sèniors guanyà l’ atleta Marcos Garcia a les files de l’ A.C. Barcelona i amb marques al 3000 llissos de l’ èlit europea. En aquesta prova el representant del CAC va ser David Jaen amb una meritòria 17ena posició final.. Els èxits de pódiums del CAC vingueren amb els veterans i el gran triomf del Jordi Jiménez i la participación també de Xavi Estebanekk es alevines on una prometedora Clàudia Alarcon fou segona acompanyada per més del CAC: P. Clermont (22ª),A. Turull 38ª ,J. Muñoz 35ª, A. Montes 64ª, A. Ramiro 65ª, S. colmenares 66ª i I. Garcia 74ª. El segon èxit vigué amb els alevins i el tercer lloc d’ Arnau Querol i, a més darrera S. Corral 14è, O. Luque 20è, 21è, A. Martínez 61è,H. Garcia, B. Puigdevall, M. Mitjavila, D. Hijano, G. Comellas i E. Martínez.. lloc i el tercer pódium estigué amb les cames de l’ Alba Reig a la dura cursa de les promeses on va acabar segona. . Però al marge dels pòdiums foren molts els corredors del CAC participants; quasi va rondar la xifra de 80 inscrits locals Resta de classificacions del CAC: Pre-benjamí masc: 9è R. Martin i darrera M. López, M. Soriano, A. Brandonisio, M. Gil, E. Marin,. A. Garrucho, I. Araneya, A. Moron, Pre-benjamines: 14ª Noa Fernandez i darrera A. Alier, Benjamins: 5è A. Capel i darrera A. Capel, P. Fortes, M. Vallmitjana, P. Fern´ñandez, R. Martori, S. Reyes, L. Santandreu, O. Pascual, A. Uriarte, G. Martinez, Benjamines: 10ª X. Avellaneda i també corregueren C. Alba, L. Alba i C. Beltran. Alevines: 15ª P. Clermont i darrera N. Olivares i A. Uriarte Infantils: 14è J. Casamada i darrera D. Fernández, R. Rot, A. Obrador i A. Martínez Infantils fèmines: A. Roldan 8ª, A. Reyes, A. Sava, Q. Juan, A. Parada, A. Montes, M. Ramiro, C. Fernández, J. Muñoz, P. Pi. Cadet masc.: 16è M. Garriga, B. Gornitz, i A. Arrabal. Cadet fem: 30ª E. Costa i adrera L. Gomez i J. Viñas Juv; 10è S. Avellaneda i darrera P. Guillen, J. Gili i A. de la Torre. Gran ambient i grans resultats finalitzats el diumenge amb l´entrega dels premis als pòdiums feta pel president del CAC, Àngel Garcia, les germanes del recordat Pere Hernández , entranyables Maria i Manuela i l’ alcalde Ignasi Giménez i el regidor Aleix Canalis

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.