Feminitat, Esport, Cultura.

0
708

Pioneres de l’atletisme català (1921-1938)
Dijous 3 de desembre de 2015
Presentació del llibre Feminitat, Esport, Cultura. Pioneres de l’atletisme català (1921-1938), de Daniel Justribó. L’obra recupera la memòria, anterior a la Guerra Civil, de les atletes catalanes, entre les quals destaquen dues badalonines, recentment desaparegudes, Lluïsa Giró i Anna Tugas.| A la imatge, cedida per la família Tugas, són la segona i la tercera de la filera superior, començant per l’esquerra. La fotografia es va fer l’estiu del 1936, poc abans de l’esclat de la guerra. Museu de Badalona, Entrada lliure. 19 h.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.