Saucony patrocinarà la 17 edició Sant Silvestre Barcelonesa-Sant Cugat

0
776

La marca Saucony será el nou patrocinador esportiu de la 17a edició de la Sant Silvestre Barcelonesa-Sant Cugat, que es disputarà el proper 31 de desembre de 2015, prova del Circuit Divina Pastora Assegurances L’Aliança La Directora Comercial de Deerfoot, Raquel Cabrera, que és el distribuïdor de Saucony per Espanya, Andorra i Portugal., i el Director Tècnic de la Sant Silvestre, Domingo López van signar l’acord el passat dimecres 25 de noviembre.| Durant la rúbric, Raquel Cabrera ha destacat el seu gran interès en impulsar aquesta nova etapa de la Sant Silvestre i de patrocinar una de les proves més emblemàtiques del calendari nacional “És un orgull formar part d’aquesta nova edició de la Sant Silvestre Barcelonesa”. D’altra banda, Domingo López també celebra l’acord: “El patrocini de Saucony donarà un impuls esportiu de gran qualitat a la prova”. D’aquesta manera, la marca esportiva Saucony es converteix en nou patrocinador de la Sant Silvestre Barcelonesa-Sant Cugat 2015 i serà un dels socis principals de la prova. La filosofia de Saucony ha estat sempre promoure els esdeveniments esportius i impulsar l’atletisme a nivell nacional.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.