KILIAN JORNET ESTRENA “LANGTANG” I EL VINCULA A UN PROJECTE SOLIDARI

0
717

El projecte Summits of My Life presenta la tercera pel·lícula de la sèrie que es presentarà el proper 12 de desembre a Barcelona La pel·lícula és un relat del viatge a Nepal que Jornet i el seu equip van realitzar després del terratrèmol del passat mes d’abril i ja està disponible la reserva al web Summits of My Life es vincula també a un projecte solidari per tal de recollir fons per reconstruir 116 cases a la Vall del Langtang| Kilian Jornet estrena “Langtang”, la tercera pel·lícula dins del seu projecte personal Summits of My Life. Dirigida per Sébastien Montaz-Rosset, és el relat d’un viatge al cor del Nepal. A l’abril del 2015, Kilian Jornet i el seu equip, format per l’alpinista Jordi Tosas i el càmera Sébastien Montaz-Rosset es preparaven per a una expedició a l’Everest dins del tercer any del projecte Summits of My Life. Dos dies abans de marxar Nepal va ser víctima d’un fort terratrèmol que va colpejar dramàticament al país i molt especialment la vall de Langtang, on Jordi Tosas té grans amics. Deixant de banda el repte esportiu, l’equip va decidir viatjar igualment al país i donar un cop de mà en diferents projectes. Durant aquells dies van poder constatar com la naturalesa pot convertir-se en botxí implacable de Nepal i dels seus habitants. Però sobretot, “Langtang” es converteix en un homenatge a la generositat d’un poble que continua donant quan ja no té res. “L’experiència va ser dura per a tots nosaltres. D’una banda pel Jordi Tosas, que ha estat 27 vegades a Nepal i és un país al que té molta estima, però també per mi. Al Langtang va ser on vaig descobrir per primera vegada les muntanyes del Nepal i li tinc una estima especial. De fet, el poble de Langtang va desaparèixer amb una esllavissada, i trobar-nos que tot allò que coneixíem ja no existeix va ser molt dur. Crec que el Seb Montaz ha sabut transmetre molt bé els nostres sentiments a través d’aquesta pel·lícula”, declarava Kilian Jornet Una pel·lícula diferent: Kilian Jornet no corre “Langtang” s’allunya de les dues anteriors pel·lícules de la sèrie Summits of My Life. Per primera vegada, es deixen de banda els reptes esportius i es documenta l’experiència dels dies posteriors al terratrèmol, on l’equip va ser el primer en endinsar-se a la vall del Langtang. Les seves emocions també queden reflexades en la pel·lícula: en un primer moment l’espectador captarà la confusió que va viure l’equip, però acabarà per encomanar-se de l’alegria vital del poble nepalí en una cinta que, finalment, es converteix en un cant a la vida i a l’esperança per un futur millor. El director de la pel·lícula, Sébastien Montaz-Rosset, comentava: “Langtang ha sigut una experiència molt especial per a mi, mai havia filmat amb tanta intensitat emocional. Aquesta història us podrà semblar dura, però desperta una gran dosi d’optimisme. Prepareu-vos per entrar en un ring de boxa amb un sol guanyador: el poble de Nepal.” “Langtang”: reserva oberta i presentació a Barcelona A la web de Summits of My Life s’obre avui la prereserva de la pel·lícula. La presentació mundial es celebrarà aquest any als multicines Aribau. La sala de cinema més gran de Barcelona acollirà fins a 1.174 espectadors que gaudiran de l’estrena de la pel·lícula amb la presència de tots els protagonistes. Les entrades ja estan a la venta al seu web. Aquest any, a més, el projecte Summits of My Life es vincula en un repte solidari. Kilian Jornet i l’equip de Summits of My volen finançar la reconstrucció de 116 cases a la vall del Langtang, una de les valls més afectades després del terratrèmol de Nepal. Summits of My Life col·laborarà en aquest projecte amb una ONG, i tots els detalls del projecte es donaran a conèixer en una roda de premsa el proper 11 de desembre. Kilian Jornet declarava: “Crec que és clau en aquests moments ajudar al poble de Nepal. Nosaltres sempre hem pogut gaudir de la seva hospitalitat i amabilitat, i ara són ells els que estan en dificultats. Si podem, és important posar de la nostra part per ajudar-los”.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.