CROS 28 i 29 DE NOVEMBRE

0
732

Aquest cap de setmana, 28 i 29 de novembre, el calendari català de cros està ple de bones ofertes arreu de Catalunya.
Dissabte 28 es disputarà el 34è Cros de Sant Sadurní a Montornès del Vallès, organitzat pe organitzat pel CA Montornès i l’Ajuntament de la vila al recinte firal junt al pavelló d’esports i dintre de les festes de Sant Sadurní. Aquest esdeveniment atlètic es realitza amb curses de categories de promoció. Diumenge 29 se celebraran cinc festivals atlètics d’aquesta modalitat.| El 44è Cros Antonio Amorós – Gran Premi Internacional UCA organitzat pel club Unió Colomenca i l’Ajuntament de la ciutat i que se celebrarà en el circuit del Camp d’Atletisme Antonio Amor. El 37è Cros Vila de Castellar – Memorial Pere Hernández, a Castellar del Vallès, organitzat pel CA Castellar al Parc de Colobres a les pistes d’Atletisme de Castellar del Vallès. El 27è Cros Ciutat de Valls – Memorial Júlia Celma, organitzat pel club FACVAC. Com a novetat d’enguany el cros tindrà un recorregut nou, amb sortida i arribada a la pista d’atletisme de Valls. El 20è Cros d’Olot – Memorial Miguel Ángel Chorrero, organitzat pel Club Natació Olot i el Consell Esportiu de la Garrotxa, al circuit dels paratges de les Tries. Aquest cros forma part del Circuit Gironí de Cros essent la tercera prova de les onze programades.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.