Presentació 3a Cursa Popular La Sansi de Lleida 5i 10km

0
654

Avui a la sala d’actes de l’oficina principal d’Ibercaja a Lleida, s’ha presentat La 3a Sansi de Lleida de 5 i 10km que es celebrarà el proper 29/11/15 a les 11h organitzada pel Club Atletisme La Sansi i el Club Almacelles, amb la col·laboració de l’Ajuntament i Diputació de Lleida. A la presentació han assistit la Sra. Inma Manso, subdelegada del Govern a Lleida, el Sr. Joan Gómez tinent alcalde, el Sr. Ròmul Llaveria, director de Ibercaja, Sisco Larull director de cursa, Ferran La Torre presentador de TV3, i l’organitzador Josep Lluis Blanco, President del club La Sansi. Serà una cursa popular de 5 i 10 quilòmetres per un circuit urbà amb sortida i arribada a l’espectacular Llotja. La prova absoluta començarà a les 11h i abans s’hauran disputat proves dels especials olímpics i els més petits. Com a principal favorit de la cursa de 5km participarà l’atleta internacional de Letonia Edgars Sumskis. Els participants rebran una samarreta tècnica de màniga llarga 42k + bossa d’obsequis d’espònsors com Coca Cola, Henkel, Powerade, Oxd, Hornimans i Caldo Aneto… El Club la Sansi organitza 15 curses per diferents comunitats autònomes, algunes amb gran participació como la Cursa Vila Olímpica o la Sant Silvestre del Masnou per 3.000 participants. També s’encarregarà de la direcció tècnica de la prestigiosa Cursa dels Nassos de Barcelona el 31/12/15 com l’any anterior, o la passada cursa de La Mercè de Barcelona amb més de 14.000 inscrits.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.