92a Jean Bouin, 66è Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona

0
498

Aquest diumenge 22 de novembre s’ha celebrar la 92a Jean Bouin, 66è Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona – 32 Edició Trofeus Escolars Generalitat de Catalunya – 30 Premis Promesa de la Diputació de Barcelona – Gran Premi Allianz, organitzat per Mundo Deportivo al Parc Montjuic de Barcelona.
Amb una matinal atlètica marcada per les difícils condicions metereològiques, el jove atleta eritreu, Aaron Kifle, ha aconseguit la victòria de la cursa internacional imposant-se al català Carles Castillejo (CA Adidas) que ha estat segon. La cursa femenina ha estat per a la Lídia Rodríguez (BA) que aconsegueix aquest prestigiós triomf per primera vegada. |

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.