Garmin Forerunner 25: Alia’t amb el millor company per començar a córrer

0
1021

Si t’estrenes com a runner, res millor que fer-ho amb la millor companyia, amb un dispositiu senzill i intuïtiu amb el qual tindràs tot el que necessites per iniciar un nou camí. Comencem? A més d’un disseny actual , amb colors a l’última, registra dades essencials per els esportistes com la distància, el ritme , la mitjana de calories cremades o la freqüència cardíaca (versió pack amb pulsòmetre). Entre entrenament i entrenament, Garmin Forerunner 25 no descansa, perquè s’encarrega de notificar missatges o trucades i de realitzar un seguiment de la teva activitat diària comptabilitzant passos o animant-te a moure’t després d’un període inactiu. PVP Forerunner 25: 169 euros /PVP Forerunner® 25 HRM: 199 euros | La seva funció Virtual Pacer proporciona als corredors informació en temps real sobre si estan realitzant la seva sessió d’entrenament a un ritme major o menor de la meta que s’han marcat . Forerunner 25 és resistent a l’aigua (fins a 50 metres) , a més d’oferir una impressionant autonomia de fins a vuit hores en mode entrenament i de fins a cinc setmanes en mode rellotge (versió petita), que arriba a les 10 hores en el model gran.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.