Garmin Forerunner 25: Alia’t amb el millor company per començar a córrer

0
855

Si t’estrenes com a runner, res millor que fer-ho amb la millor companyia, amb un dispositiu senzill i intuïtiu amb el qual tindràs tot el que necessites per iniciar un nou camí. Comencem? A més d’un disseny actual , amb colors a l’última, registra dades essencials per els esportistes com la distància, el ritme , la mitjana de calories cremades o la freqüència cardíaca (versió pack amb pulsòmetre). Entre entrenament i entrenament, Garmin Forerunner 25 no descansa, perquè s’encarrega de notificar missatges o trucades i de realitzar un seguiment de la teva activitat diària comptabilitzant passos o animant-te a moure’t després d’un període inactiu. PVP Forerunner 25: 169 euros /PVP Forerunner® 25 HRM: 199 euros | La seva funció Virtual Pacer proporciona als corredors informació en temps real sobre si estan realitzant la seva sessió d’entrenament a un ritme major o menor de la meta que s’han marcat . Forerunner 25 és resistent a l’aigua (fins a 50 metres) , a més d’oferir una impressionant autonomia de fins a vuit hores en mode entrenament i de fins a cinc setmanes en mode rellotge (versió petita), que arriba a les 10 hores en el model gran.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.