Novetats de la Mitja Marató Ciutat de Mataró

0
642

Una de les més destacades és el canvi de recorregut. El traçat ha eliminat bucles a la zona de la platja i tindrà inici al Camí de la Geganta i final davant el Nou Parc Central, una zona més amplia i còmode pels atletes i espectadors (adjuntem fitxer amb el nou recorregut). Seguint amb les novetats, aquesta edició de la Mitja Marató Ciutat de Mataró comptarà amb més llebres per millorar marques. Concretament n’hi haurà una desena, és a dir, una cada cinc minuta.| També tenim una novetat important pels espectadors que tinguin amics o familiars a la cursa. Aquest any el dorsal portarà un codi QR. D’aquesta manera es podrà fer un seguiment de la carrera de forma online a traves dels dispositius mòbils. Destaquem també que la Fira del Corredor es celebrarà el dissabte 5 de desembre, de les 16 h fins a les 20.30, i que quedarà ubicada a la zona del Nou Parc Central. Pel que fa a la Marató Escolar, i donant-li un major protagonisme, aquest any es disputarà el dissabte 5 de desembre de les 17 h a les 18h, i no el diumenge, dia de la Mitja Marató, com s’ha fet en les darreres edicions. Aquest any, les inscripcions són obertes a tothom i no només a les escoles de Mataró. Una altra novetat d´aquesta edició és la col.laboració solidària amb diferents associacions, que tindràn espai propi a la web de la Mitja, www.mitjamataro.cat .

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.